Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

6x winterse activiteiten in de kerstvakantie

Stadsblogger 29 december 2016

In de kerstvakantie staan natuurlijk al wat feestelijkheden op de planning, maar het kan nog feestelijker. Genoeg te doen en te ontdekken rondom kerst en oud en nieuw. Zo kun je naar het circus in Groningen of genieten van een wintersensatie in Breda.

Fijne Feestdagen Festival Eindhoven

In Eindhoven is het tot en met 8 januari 2017 feest in de stad. Er staan verschillende activiteiten op de planning. Van schaatsen tot markten tot een kerstwintercircus: je vindt het in Eindhoven deze kerstvakantie.

Winterland Breda

Serious Request is alweer afgelopen, maar Winterland is zeker een goede reden om een dagje naar Breda te gaan. Tot en met 8 januari kun je genieten van een schaatsbaan, kermis, food kramen en markten. Ook leuk: je reist nu vanaf alle NS-stations in Nederland met 20% korting naar Winterland in Breda. Van die glühwein kun je dus met een gerust hart genieten.

Lichtjestours FutureLand Rotterdam

De skyline van Rotterdam is bijzonder mede dankzij de Rotterdamse haven. Nu kun je deze ook tijdelijk beleven tijdens deze korte dagen van het jaar. Tot en met 8 januari worden alle lichtjes in de haven ontstoken en kun je met de bus of ferry genieten van een romantische tour. Een bijzondere manier om de haven te verkennen.

Amsterdam Light Festival

Eerder schreven wij al over het Amsterdam Light Festival 2016. Een bijzondere ervaring waarbij allerlei kunstenaars aan de slag zijn gegaan om Amsterdam in een ander licht te zetten. Het licht van verschillende kunstwerken wel te verstaan. Je kunt deze kunstwerken bewonderen tot en met 22 januari vanaf land of het water.

Kerst op De Haar Utrecht

Op zoek naar een echt avontuur? Dan zit je bij Kasteel de Haar in Utrecht goed. Daar kun je namelijk tot en met 8 januari deelnemen aan een familierondleiding waarbij je de taak krijgt om de code te ontrafelen en het kerstdiner te redden. De kok is namelijk zijn recepten kwijt en roept de hulp in van alle kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Deze spannende ontdekkingsreis brengt je langs de mooiste kamers in het kasteel. Een echt magisch uitje!

Groot Winter Kerstcircus Groningen

Meer op zoek naar spektakel? In Groningen vindt voor de eerste keer het Groot Winter Kerstcircus plaats. Tot en met 8 januari kun je op het Suikerunieterrein genieten van internationale artiesten en vele dieren. Acrobatiek, kamelen, clowns, honden en nog veel meer: het komt allemaal voorbij!

Wat staat er bij jou op de planning deze kerstvakantie?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *