Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Een avondje lachen bij de voorstelling Held van Fuad Hassen

Stadsblogger 24 januari 2018

In december bezochten we de voorstelling Held van Fuad Hassen. We hebben gelachen tot de tranen over onze wangen rolden. Fuad heeft een humor waar wij van houden en betrekt het publiek op een grappige manier.

Vluchten uit Eritrea en dan tijdens carnaval arriveren in Den Bosch? Dit verhaal vertelt Fuad in zijn voorstelling. Een verhaal met een serieuze boodschap die de rode draad van de voorstelling vormt. Dat Fuad hier en daar de werkelijkheid van zijn versie van het verhaal iets heeft verdraaid, ontdek je gedurende de voorstelling. Dit maakt het zowel boeiend als verrassend met een goede dosis humor.

Een aantal bijzaken wordt tijdens de voorstelling ook goed uitgelicht. Zo kom je er onder andere achter wat hij van katten vindt, van pindakaas, van zijn buurman. Dit zorgt voor veel herkenbare situaties en een goede training voor je lachspieren.

FuadHassen_Held_EvavanLeeuwen_preview

De voorstelling Held speelt door het hele land. Bekijk hier waar dit bij jou in de buurt is. Wij namen een kijkje bij Theater Zuidplein, waar wij tot onze verbazing nog nooit waren geweest. Het is een klein theater, waardoor de sfeer intiem en gezellig is.

Deze sfeer wordt tijdens de voorstelling behouden. Naast Fuads “vaste” voorstelling vond er leuke interactie plaats met het publiek. Een laatkomer? Tja, dat is een goede reden voor een spotlight en een grapje. Even als bijzondere antwoorden op Fuads vragen en een reactie hier of daar. Hierdoor werd de voorstelling erg spontaan en persoonlijk.

Alvast spieken? Hier een grappig stukje uit de voorstelling:

Foto’s: Eva van Leeuwen

Wat ons betreft is Held een aanrader! Met wie ga jij?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *