Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Bloemen in Utrecht: Suzet van de Pluktruck

Reggy van Liempd 1 december 2020

Vandaag misschien iets anders dan anders. Geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan, maar wel een hele toffe ondernemer die je in kan schakelen als je op zoek bent naar een prachtige bos bloemen. Ik heb het over Suzet van de Pluktruck. Overigens is het geen fysieke winkel, maar is de Pluktruck wél in te huren als mobiele winkel voor jouw event. Ook brengt ze in deze corona tijd hele mooie plukboeketten aan huis om jouw thuiskantoor of woonkamer wat op te vrolijken. Een super inspirerende onderneemster én iemand die met onwijs veel passie praat over bloemen.

Pluktruck in Utrecht

Pluktruck in Utrecht

De Pluktruck

Suzet was als jong kind al gefascineerd door bloemen en de natuur. Het duurde alleen even voor ze er bij stil stond dat ze ook een eigen business kon starten mét bloemen. Maar een fysieke winkel of traditionele bloemist, zoals we die vaak zien, was niets voor haar. Ze wilde graag haar eigen tijd indelen en lekker bezig zijn met bloemen. En met een fysieke winkel zit je toch vast aan openingstijden. Op een vakantie op Kreta kwam ze uiteindelijk met haar twee zussen op het idee om een mobiele bloemenwinkel te beginnen. En zo was haar bedrijf geboren: de Pluktruck! Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot veel meer dan alleen een mobiele bloemenwinkel en maakt Suzet de mooiste bloemstukken.

Pluktruck in Utrecht

Boeket aan huis

Een heel tof idee wat Suzet gestart is tijdens de eerste Corona golf is een plukboeket aan huis. Elke dinsdag en woensdag bezorgt ze plukboeketten aan huis in (omgeving) Utrecht. En niet alleen voor alle harde werkers die nu vooral thuis aan het werk zijn. Ook bij een makelaarskantoor, kapsalon of in de wachtkamer, bezorgt Suzet deze mooie boeketten. Een cadeautje aan de deur wanneer ze de boeketten komt brengen. En we mogen allemaal in deze tijd wel wat liever voor onszelf zijn en dan is een mooie bos bloemen in huis toch niet verkeerd.

Workshop: maak je eigen wandwolk

Wil je liever zelf aan de slag met bloemen? Ook dan heeft de Pluktruck een passende optie. Het maken van jouw eigen wandwolk. Een wandwolk is een bloemstuk die je aan de muur kan bevestigen. In plaats van een mooie lijst met een foto aan de muur, zou je hier dus ook voor kunnen kiezen. En weer door corona komt Suzet niet bij je thuis, maar krijg je wel alles voor deze workshop thuis gestuurd. En is er een interactieve verbinding waarbij ze je helemaal uitlegt hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. Tof om op afstand te doen met vrienden, collega’s of familie.

Pluktruck in Utrecht

Pluktruck in Utrecht

Meer weten over Suzet van de Pluktruck? Bekijk haar aanbod op de website of laat je inspireren op haar Instagram.

Meer lezen over het ondernemersverhaal van Suzet? Lees het hele verhaal hier.

En vraag jij Suzet binnenkort om een toffe workshop te geven?

 

 

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *