Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

5 ideale cafés om te flexwerken in Utrecht

Stadsblogger 5 januari 2018

Flexwerkers, studenten en freelancers maken er handig gebruik van: werken in een café. Utrecht is een prima stad om te flexwerken. ‘Gewoon’ in een café dus. Goede koffie binnen handbereik en de gezellige rumoer van mensen om je heen. Vandaag vertellen we je waar je moet zijn als je een middagje wil (flex)werken in de stad.

Het Gegeven Paard

Bij het Gegeven Paard is inspiratie genoeg te vinden want dit café is gevestigd in het grootste muziekpaleis van Utrecht: Tivoli Vredenburg. Genoeg zitruimte, daglicht, stopcontacten en goede koffie. Ja, bij deze hotspot kunnen we alle vakjes van onze checklist afvinken. En ook niet onbelangrijk: je kan op deze plek nog even blijven hangen na een dag hard werken. Regelmatig spelen hier live bandjes en een cocktail met de naam ‘Pink Fluffy Unicorn’ kan je toch gewoon niet missen?

Het Gegeven Paard is te vinden op Vredenburgkade 11.

BROEI

BROEI is één van onze favoriete plekken in Utrecht om te werken. De kans bestaat dat je zomaar Stadsbloggers Benthe en Christel van BANANAS – Creatief Bureau tegen het lijf loopt als je hier een dagje gaat werken. Elk hoekje heeft wel weer een ander creatief aspect waardoor je geïnspireerd kunt raken. Nog meer redenen om hier even langs te gaan? BROEI heeft de lekkerste kaart. Gegarandeerd dus een heerlijke én gezonde lunch.

BROEI is te vinden op de Oosterkade 24.

Kaffeetaria

Deze creatieve hotspot met goede koffie mag niet aan dit lijstje ontbreken. We hebben het over Kaffeetaria, te vinden in de wijk Tolsteeg. Deze koffiebar, kantine van een voormalig bejaardentehuis, is zo ruim opgezet dat er altijd wel een plekje voor jou te bemachtigen valt om te werken. Kies daarbij voor een goede koffie, taartje of een heerlijke lunch – en je bent hier wel een paar uur zoet.

Meer lezen over deze toffe hotspot? Lees hier het hele artikel.

Kaffeetaria is te vinden op de Saffierlaan 10.

Kaffeetaria in Utrecht

Nog meer hotspots in Utrecht

Bar Beton

Inmiddels is Bar Beton op vier verschillende locaties in Utrecht te vinden en kun je dus overal in Uut terecht om wat te werken. Alle locaties in Rijnsweerd, Utrecht centrum, Utrecht CS en in Oost zijn lekker vroeg open zodat je ook hier weer vroeg van start kan gaan. Ook zijn er verschillende vergaderruimtes te reserveren mocht je het een keer wat grootser aan willen pakken. Tel daar ook weer goede koffie bij op en je hebt de perfecte formule voor een effectieve dag (flex)werken.

Bar Beton is te vinden aan de Pythagoraslaan 101, Stationshal 9 (1e verdieping), Korte Jansstraat 13-15 en Adriaen van Ostadelaan 22.

30ml Coffee Roasters

Nog een fijne hotspot in hartje Utrecht en niet te ver van het station is 30ml Coffee Roasters. Een heerlijke rumoerige plek waar je in alle rust een paar uur kan blijven hangen. Bestel je koffie aan de balie en de barista’s van 30ml maken jouw (werk)feestje een klein beetje compleet. Inclusief genoeg stopcontacten en wat banken om lekker te kunnen hangen. Kleine notitie: de tafeltjes zijn wel enigszins aan de kleine kant – dus vooral voor de (flex)werkers die graag zelfstandig een dagje willen werken.

30ml Coffee Roasters is te vinden op Vredenburg 33.

Wat is jouw favoriete (flex)werkplek in Utrecht?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *