Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

All day breakfast bij Benji’s

Lisanne Enderink 24 september 2017

Benji’s kun je omschrijven als Amsterdam meets Bali. Oftewel, bij deze hotspot krijg je een portie hip en healthy  – all day breakfast – voorgeschoteld. 

Bali staat al een tijd hoog op mijn must go-lijstje. Na mijn ontbijt bij Benji’s kan ik al helemaal niet meer wachten. Want als Benji’s is geïnspireerd op dat hippe Balinese eten, dan wil ik wel geloven dat Bali een foodwalhalla is en mag een bezoekje van deze liefhebber voor healthy en good food zeker niet ontbreken.

Benjis AmsterdamBenjis Amsterdam

Paradijs aan de Wibaut

Aan de grote weg en tussen de (school)gebouwen bevindt zich dit heerlijk tropisch tentje. Bij aankomst zie je al genoeg groen en hangen en staan de planten in en rondom Benji’s. Het groen met de leren banken en het vele hout geeft een rustgevend natuurgevoel. Een ideale plek om je hersenen eens hard te laten werken en bijvoorbeeld te leren voor een tentamen.

De kaart is voorzien van veel ontbijtgerechten zoals smoothiebowls, red velvet pancakes, diverse eigerechten, een salade met burrata, hummus sandwich of broodje rendang. Genoeg keuze dus! Wij bestelden scrambled eggs met avocado en een love bowl. Toen ik de banana bread spotte op de kaart, was mijn keuze snel gemaakt voor het toetje mét een lekkere kop koffie en coconut cappuccino. En geloof me, als je nog nooit een kokosmelk cappuccino hebt gedronken dan weet je niet wat je mist.

Benjis AmsterdamBenjis Amsterdam

Bij Benji’s kun je terecht voor good en healthy food. Je zal mij hier regelmatig vinden en zal mogelijkerwijs elke keer zijn voor een kokos cappu en een stuk banana bread.

Benji’s is te vinden op de Wibautstraat 196 in Amsteram (Oost).
Voor meer info kun je kijken op hun Facebookpagina.

Wordt dit ook jouw favoriete ontbijtplek in Amsterdam?

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
08:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *