Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

All-day-brunchen bij Bij Hartje Zwolle

Danique Jans 30 september 2017

Daar zit je dan op Valentijnsdag, samen met m’n vriend zit ik aan een tafeltje bij het toepasselijke Bij Hartje Zwolle. We hebben uitzicht op de sneeuw die naar beneden dwarrelt, tegelijkertijd wordt ons broodplankje geserveerd geheel in de stijl van Valentijnsdag. Hartjesprikkertjes die de broodjes bij elkaar houden en een hartje van melkschuim in mijn cappuccino. Er is een geheel Valentijnsmenu opgezet, gevuld met gerechten die geïnspireerd zijn op deze liefdevolle dag in februari.

Dit was mijn eerste kennismaking met Bij Hartje en dit is precies hoe Bij Hartje omschreven moet worden. Bij Hartje heeft oog voor detail. Dit zie je direct wanneer de gerechten op tafel geserveerd worden. Een koekjestrommeltje bij de koffie, prikkertjes in de broodjes met het logo van Bij Hartje Zwolle, een eetbaar bloemetje hier en daar en ga zo maar door. Bij Hartje Zwolle geeft je een goed gevoel door het lekkere eten, de sympathieke bediening én de fotogenieke foto’s – niet geheel onbelangrijk!

Lunch Zwolle Brunch Zwolle Brunch Zwolle

All-day-brunchen!

Bij Hartje staat, in mijn ogen, vooral bekend om het ‘all-day-brunch’ concept. Wanneer je komt lunchen krijg je een kaart voor je waar je meerdere gerechten op aan kunt vinken, die je vervolgens in verkleinde vorm voorgeschoteld krijgt. Je kunt de gerechtjes met je gezelschap delen, maar ook voor jezelf houden (dit doe ik altijd, want dit eten is veel te lekker om te delen).

Bij Hartje Zwolle Bij Hartje Zwolle Brunch Zwolle

Naast lunchen ben je ook van harte welkom om te komen dineren, het diner serveren ze in tegenstelling tot de brunch in groter formaat. Ben je met een grotere groep en wil je net even wat anders? Een High-Tea of High-Wine is ook te boeken.

Ben je al eens bij Bij Hartje Zwolle geweest?

Bij Hartje Zwolle is gevestigd in Winkelcentrum De Diezerpoort aan de Burgemeester Drijbersingel 67 in Zwolle en is op loopafstand te bereiken vanaf het centrum.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 20:00
Zondag
11:00 - 18:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *