Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Een avond lang genieten van proeverijtjes bij Bistro de Zoete Inval

Danique Jans 4 september 2017

Uit eten gaan is één van mijn favoriete dingen om te doen op een vrije avond. Het liefst zo’n dinerdate met leuk gezelschap waar je al weken naar uitkijkt. Ik ben in een paar weken tijd twee keer bij Bistro de Zoete Inval geweest en dat zegt wat!

Menu van proeverijtjes

Bistro de Zoete Inval trekt mijn aandacht door hun menu van proeverijtjes. Je kunt je met de proeverijtjes onbeperkt wagen aan de vele gerechten op de kaart die in een verkleinde vorm voor je op tafel geserveerd worden. De volgorde van de gerechten is volledig aan jou, wil je beginnen met een van de desserts of liever gelijk met een van de hoofdgerechten? Prima!

De kaart verandert ongeveer om de twee maanden waardoor ze seizoensgebonden gerechten kunnen aanbieden, de uitgebreide kaart zorgt ervoor dat er altijd wat lekkers voor je tussenstaat. Is een menu van proeverijtjes niet helemaal jouw ding? Dan kun je ook kiezen voor een driegangenmenu.

Vriendelijk en gastvrij personeel

Wat naast de proeverijtjes de doorslag gaf om opnieuw bij Bistro de Zoete Inval te gaan eten is het gastvrije en sympathieke personeel. De keren dat ik er heb gegeten, heb ik er avondlang gegeten en totaal niet het idee gehad dat ik plaats moest maken voor anderen. Verder staat er duidelijk op de kaart vermeld in welke gerechten welke allergenen zitten, wat voor de vriendin die glutenvrij moet eten ontzettend prettig was.

Ben jij ook fan van proeverijtjes?

Bistro de Zoete Inval is te vinden aan de Jufferenwal 21a in hartje Zwolle.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
17:00 - 23:00
Dinsdag
17:00 - 23:00
Woensdag
17:00 - 23:00
Donderdag
17:00 - 23:00
Vrijdag
17:00 - 23:00
Zaterdag
17:00 - 23:00
Zondag
17:00 - 23:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *