Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

De beste koffie bij Black & Bloom

Julia Handulle 30 januari 2017

De beste koffie van Nederland, dat is wat ik hoor als ik de naam Black & Bloom laat vallen. De mensen die me kennen weten dat ik zelden, lees nooit, koffie drink. Maar ik heb zoveel goede verhalen gehoord over deze eigenzinnige koffiebar dat ik het tóch zelf wil ervaren.

Nummer 1 van 2016!

Met de titelwinnaar van de Misset Horeca Koffie Top 100 2016 is Black & Bloom uitgekozen tot de nummer één. ‘Een diepe theoretische kennis, fantastische zwarte koffies en eigenzinnig, Gronings gastheerschap’ is kenmerkend voor Black & Bloom. Say no more, I’m on my way!

Hello, salted caramel!

De sfeer bij Black & Bloom is echt top: een lange houten zitbank, vintage stoelen en filmposters aan alle muren. Echt een stijl waar ik gek op ben! Helemaal achterin heb ik nog een plekje kunnen bemachtigen, naast een groep exchange studenten. Dan is het eindelijk tijd om iets lekkers uit te kiezen en na lang twijfelen kies is toch voor één van de toppers van Choconation: de salted caramel Chocolate. Een heerlijke warme chocolademelk met een stuk salted caramel chocolade én daarnaast een heerlijk stukje red velvet cake (freshly baked). Wat wil een mens nog meer?

Stiekem baal ik achteraf dat ik geen koffie heb durven bestellen en dat ik jullie niet kan vertellen of dit inderdaad de beste koffie ooit is. Maar niet getreurd ik ben nog niet van plan om uit Groningen te verhuizen dus deze espressobar gaat mij vaker terug zien. Wie weet ga ik zelfs koffie lekker vinden. You never know!
 
Voor mij was het een top ervaring en zeker een locatie in Groningen waar ik vaker ga komen! Vooral de old school vibe past goed bij me. Kennen jullie dat ook, dat gevoel waar je je meteen thuis voelt? Waar je je zo op je gemak voelt dat je met iedereen een gesprek aan wilt gaan? Of wil je dat gevoel ervaren? Ga dan gauw naar Black & Bloom!

black-and-bloom-groningen black-and-bloom-groningen  

Koffiefanaten, wat is jullie favoriete koffiebar?

Black & Bloom is te vinden aan de Oude Kijk in Het Jatstraat 32 in Groningen.  

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
11:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *