Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Borrel, bier en bingo bij TapZuid

Maggy Schaap 24 maart 2018

Wederom hoorde ik via een collega (ik praat veel over eten en restaurants, ook op werk) dat TapZuid een leuke tent is om een avondje te vertoeven. Het is vrijblijvend, een beetje kroegachtig. Ik houd ervan!

TapZuid Amsterdam

Borrel

Bij TapZuid kun je terecht voor van alles; maar vooral voor een goede borrel. Dat is tenminste een beetje de sfeer die ik er proef. De kaart bestaat uit veel borrelhapjes, probeer zéker de nacho’s. Nu ben ik sowieso een mega nachofan maar deze zijn echt top: kaas, quacamole, zure room, mais en olijfjes. Als je dan nog honger hebt, is er genoeg keuze: burgers of een biefstukje, of ga voor een lichtere hap: een heerlijke flamkuchen. Deze nam ik. Voornamelijk omdat ik al een halve bak nacho’s achter m’n kiezen had. Een hele burger werd een beetje teveel. Samen bestelde we er twee: eentje met geitenkaas, biet, walnoten en honing en een ‘orgininal’ met spek en emmentaler kaas. Die met geitenkaas was mijn favoriet!

TapZuid Amsterdam

Bier

De naam zegt het eigenlijk al: ze hebben bieren op de tap, véél bieren. Heel handig voor iemand die nooit kan kiezen… Toen ik binnenliep stond m’n vader al aan de bar biertjes te proeven zodat hij er eentje kon kiezen die hij lekker vond, goede service! Je kunt ook aan tafel een proeverijtje bestellen. Dus ook als je niet zo van bier houdt: genoeg opties om te proberen. Zelf ging ik niet voor bier (shame on me), maar voor een dider. Ook erg lekker!

Bingo (en andere activiteiten)

Ik ben er zelf niet geweest, maar ik vernam het volgende in de wandelgangen: bij TapZuid worden leuke activiteiten georganiseerd. Waaronder lekker ouderwets bingo’en en pubzquizzen! Er is vaak iets leuks te doen, dus houd hun Facebook-evenementen in de gaten.

Als je gaat, laat me dan even weten wat je ervan vond!

Je vindt TapZuid op de Maasstraat 70 in Amsterdam.

Openingstijden

Nu geopend tot 03:00u
Maandag
15:00 - 01:00
Dinsdag
15:00 - 01:00
Woensdag
15:00 - 01:00
Donderdag
15:00 - 01:00
Vrijdag
15:00 - 03:00
Zaterdag
15:00 - 03:00
Zondag
15:00 - 01:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *