Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Borrelen bij oude smederij Stael

BANANAS - creatief bureau 31 maart 2017

Stael is te vinden in de alom bekende oudste winkelstraat van Utrecht: de Twijnstraat. Eén van onze favoriete straten omdat er zoveel leuke tentjes te vinden zijn. Stael hoort zeker tot dat rijtje thuis. De stoere inrichting past perfect bij het historische pand, dat voorheen in gebruik was als smederij. Bij stael kan je ontbijten, lunchen en lekker borrelen.

Fijne werkplek

Wij gaan wel eens naar Stael om daar wat werk door te spreken tijdens een hele fijne lunch. (De hotdogs van Brandt en Levie zijn een aanrader!) Achterin de tent heb je leuke zitjes voor twee bij het raam waar je uitkijkt over de mooie Oudegracht. Echt een plekje waar je moet genieten van het uitzicht en even kunt sparren (over werk) zonder je laptop voor deze uitkijk te parkeren. Daarnaast worden wij ook heel blij van de prachtige schildering op de muur!

Borrelen!

Aan het einde van de middag bestellen we ook wel eens een lekkere portie bitterballen. Het leuke was, dit waren niet gewoon de rundvlees bitterballen, maar ze hadden allerlei verschillende verassende smaken waarvan je er van allemaal eentje kon bestellen. Zo hadden wij bitterballen met geitenkaas, oude kaas en prei en chorizo, mozzarella en tomaat. Allemaal even lekker!

Sector 3

Onder het pand van Stael is een oude werfkelder te vinden die gehuurd kan worden voor workshops en feesten. Hier kijk je, net zoals in Stael, uit over de Oudegracht. Eén deur verder zit Sector 3, hun eigen winkel waar je terecht kunt voor een snelle koffie-to-go, verse roomboter croissantjes of heerlijke macarons.

Wij komen hier graag terug voor onze twee favorieten: bijzondere bitterballen en goede koffie!

Heb jij de leuke tentjes op de Twijnstraat al ontdekt?

Stael is te vinden op Twijnstraat 9 in Utrecht.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
09:00 - 18:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *