Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Genieten van taart bij Coffeelicious

Rowenda Makkelie 9 oktober 2017

Mijn favoriete tentje, waar ik menig weekend te vinden ben in hartje Dordrecht. Coffeelicious is meer dan alleen een koffietentje. Naast verrukkelijke koffie waar de barista’s een waar feestje van maken, kun je hier ook heerlijk eten. Gezond, of ongezond. Al zou ik hier zeker niet de taart overslaan, of tenminste de caramel slice mee naar huis nemen voor een verwenmomentje thuis. Die is namelijk zó lekker!

Vanaf het jaar 2012, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een waar begrip in Dordrecht. Er komen hier veel Dordste locals, de sfeer is heerlijk relaxt en het personeel erg vriendelijk. De lieve eigenaresse Fiona Buitenhuis zorgt samen met haar gezellige personeel voor een knus, warm, huiskamerachtig gevoel. Perfect om je (shop)dag hier te beginnen, of juist even bij te komen rond lunchtijd. Mocht je hier op zondag zijn vóór 13.00 uur, dan hebben ze speciaal American pancakes met vers fruit en maple syrup. Mmmm!

Life is short, eat the cake!

Coffeelicious heeft ook een eigen bakkerij, hoe leuk! De bakkers maken hier elke dag verse zoetigheden. Carrotcake, cheesecake, white chocolate & Raspberry cake, chocolate fudge cake. Loopt het water je al in de mond? Want ze hebben ook nog Coffeelicious cake (surprise, surprise), red velvet cake en als kers op dit al, de oreotaart!

Een leuk weetje, is dat Coffeelicious in 2014 verkozen is tot beste koffietent van Nederland. Niet alleen kun je Coffeelicious vinden in Dordrecht, maar ook in Rotterdam en binnenkort (01-03-2017) openen zij de deuren in Breda. Ik ben heel benieuwd of jij ze al kent.

coffeelicious-dordrecht

Meer hotspots in Dordrecht

coffeelicious-dordrechtcoffeelicious-dordrecht

Heb jij een favoriet koffietentje, en wat maakt het dat dit voor jou zo een fijne plek is om te komen?

Coffeelicious is te vinden op de Wijnstraat 82 in Dordrecht. En daarnaast zijn er nog meer locaties te vinden in Rotterdam en Breda.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *