Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Coffeelovers Van Piere: voor wie van koffie én boeken houdt

Neeltje Elizabeth 22 augustus 2017

Als ik in de stad afspreek met iemand die ik nog niet zo goed ken of die de stad nog niet zo goed kent, spreek ik graag af bij Coffeelovers in de kelder van boekhandel Van Piere.

Alle soorten koffie(liefhebbers)

Coffeelovers Van Piere is gelegen in de gelijknamige boekhandel aan de Nieuwe Emmasingel. De koffie is erg goed, je krijgt er een lekker stukje nougat bij, en het is een plek voor alle soorten koffieliefhebbers. Je moet zelf aan de counter bestellen en je drankjes meenemen naar een vrij tafeltje. Ook kun je Italiaanse dolce en focaccia’s én Amerikaans  geïnspireerd lekkers – say cheesecak e- uit de vitrine kiezen.

Knus tussen de boeken

Je voelt je gezellig omringd door boeken en met name als het buiten niet zulk mooi weer is, zit je hier heerlijk knus. Náást de kinderboeken, wat heel handig is als je met (kleine) kinderen bent want die scharrelen dan lekker tussen de boekjes als jij je koffie drinkt.

Coffeelovers in EindhovenCoffeelovers in EindhovenCoffeelovers in EindhovenCoffeelovers in EindhovenCoffeelovers in Eindhoven

Nog meer hotspots in Eindhoven

Hof- en huisleverancier uit Maastricht

Huis (en Hóf-)leverancier van de koffiebonen en thee is de ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij Maison Blanche Dael uit Zuid-Nederland: sinds 1878 een begrip in Maastricht. De lungo koffie en single origins koffie komen nog steeds uit dat kleine winkeltje annex koffiebranderij in de Maastrichtse binnenstad. De andere koffiesoorten worden  op de andere branderij aan de rand van de stad geproduceerd.

Goede training en een gouden combinatie

Coffeelovers steekt veel tijd en energie in het trainen en opleiden van alle barista’s. Gestart in 2000 in Maastricht, heeft Coffeelovers inmiddels 9 vestigingen. De combinatie koffie en boeken bleek een gouden greep. Er zijn 2 Coffeelovers in een bibliotheek (Nijmegen en Maastricht) en 2 in een boekhandel (Dominicanen Maastricht en Van Piere Eindhoven).

Coffeelovers is voor mij dé plek waar iedereen zich prettig voelt en ideaal voor een goede kop koffie tussen het (boeken)shoppen door.

Waar ga jij graag koffiedrinken als je shopt in de Eindhovense binnenstad?

Coffeelovers van Piere is te vinden op de Nieuwe Emmasingel 44 in Eindhoven.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *