Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Echte liefde voor koffie bij Chummy Coffee

Laura Rietvoort 6 januari 2018

Mijn absolute guilty pleasure? Koffie! De geur, verschillende smaken, lekkere toevoegingen (denk aan chocola, slagroom of zelfs M&M’s), een grote cappuccino waar je je handen aan kan opwarmen of een espresso voor de snelle kick. En wat is er nou gezelliger dan samen met een goede vriend of vriendin en heerlijke kop koffie drinken in één van de gezelligste koffie tentjes van Leiden? Maak kennis met Chummy Coffee! 

Lekker opwarmen

Chummy Coffee bevindt zich in een prachtig hoekpand op de gezellige Breestraat. Naast de klassieke koffies kan je hier ook helemaal los met de bijzondere koffies en andere warme drankjes. Neem een heerlijke Latte Americano, Flait White, Cappuccino of een Cortada of ga voor iets speciaal zoals een Ginger Spice (cappuccino met witte chocolade, honing en gember) of een Milli Vanilli (een latte met hoe kan het ook anders vanille en slagroom). Zelf kozen we voor een chai latte en een latte met M&M crunch.

Een en al ambacht…

Kies een plekje aan de bar voor het raam of neem plaats aan één van de vele tafeltjes. In het midden van deze koffiebar staat eigenaar Jaap van der Schee met zijn La Marzocco non-stop lekkere koffies klaar te maken met bonen van de kleine ambachtelijke koffiebranderij Caffènation uit Antwerpen.

…en vriendschap

Waarom de naam Chummy? Dat betekent vriendschappelijk. Zoals Jaap zegt: “vriendschappen ontstaan en worden onderhouden onder het genot van een lekker kopje koffie.” Ben je niet zo’n fan van koffie maar wil je wel met je vrienden ergens gezellig zitten? Bij Chummy kan je ook thee, verschillende chocolademelk drankjes, soda’s en ice tea drinken.

Chummy Coffee in Leiden Chummy Coffee in Leiden

Nog meer hotspots in Leiden

Chummy Coffee in LeidenChummy Coffee in LeidenChummy Coffee in Leiden

Wat is jouw favoriete koffie bij Chummy?

Chummy Coffee is te vinden aan de Breestraat 97 in Leiden.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *