Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Espresso House: meer dan lekkere koffie

Merle Hebing 27 september 2017

Koffie drinken in Doetinchem? Geloof me, dan kom je snel uit bij Espresso House. Hier is veel keus aan koffie en andere lekkernijen. Het zit niet midden in de stad, maar in een leuke zijstraat en het is zeker de moeite waard. Zo gezellig en veel keus aan lekkers!

Koffie Doetinchem Espresso house Doetinchem

Espresso House is koffie en meer

Bij Espresso House is, hoe raad je het, veel keuze aan koffie: latte machiato, cappuccino, special koffies (met drank bijvoorbeeld), ijskoffie en noem maar op. Alle koffie wordt met de hand gemaakt en wanneer je ijskoffie neemt, wordt er echt een feestje van je drankje gemaakt. Naast koffie drinken is er meer. Want wat is koffie zonder een lekker gebakje? Er zijn dus ook talloze keuzes aan taart en muffins. Ook glutenvrij gebak!

Koffie DoetinchemEspresso house Doetinchem Espresso house Doetinchem

En nog meer….

Aan de naam te zien zou je denk dat het alleen een koffietentje is. Dat is het voornamelijk, maar op zoek naar een lunchplek? Dat kan hier ook prima. Er is een lunchkaart én de mogelijkheid om een high tea of high koffie te doen. Dat klinkt gezellig! Heb je heel erg genoten van de taarten? Deze kun je hier ook bestellen! Van deze lekkere Limburgse vlaaien kun je dus ook thuis genieten.

Espresso house DoetinchemKoffie Doetinchem

Eigen koffie branden

De koffiebonen die je in de winkel ziet staan is ook te koop. De bonen waar jouw koffie mee gemaakt is, is zelf gebrand door de eigenaren. Helaas is de koffiebrander die er staat nog niet helemaal in gebruik, omdat Espresso House in een monumentaal pand zit, moeten ze eerst het één en ander veilig hebben voordat deze ook in gebruik genomen kan worden.

Veel zitplaatsen

Naast een beneden verdieping, kun je ook boven genieten van je koffie. Espresso House is echt een ontzettend gezellig en mooi ingericht koffietentje. Er is ook nog een fijn terras, ideaal met mooi weer!

Koffie Doetinchem

Wat is jouw favoriete koffie?

Espresso House bevindt zich op Nieuwstad 76 in Doetinchem.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
12:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *