Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Uit eten in een oud meestershuis

Malou 27 mei 2017

Niet ver van Zutphen ligt het mooie dorpje Vorden. Dit dorpje staat bekend om haar mooie kastelen, maar ik kom er eigenlijk vooral om heerlijk betaalbaar te lunchen, borrelen of dineren. In 2014 opende daar namelijk het Meestershuis haar deuren, waar letterlijk álles het thema ‘school’ heeft. Maar dan wel op een heel toffe manier!

Proefwerkjes, Meesterwerkjes en Klassewerkjes

Weer een eettentje? Ja, maar deze is écht uniek. Zoals ik al zei heeft alles het thema ‘school’ bij het Meestershuis. Het eerste deel bestaat uit kleine hapjes, de zogenaamde Proefwerkjes. Hierbij horen de Suikerwerkjes, de Kunstwerkjes en de Snaaiwerkjes, heerlijke borrelhapjes die je de hele dag kunt bestellen. Vanaf half twaalf eet je Meesterwerkjes; allemaal kleine hapjes. Deze kosten €4,00 per stuk en voor drie betaal je €10,00. En ik beloof je, drie Meesterwerkjes is écht een volwaardige lunch!

Meestershuis Vorden

Op de kaart staan allemaal heerlijke dingen als een Spaanse tosti met paprika, een steak van diamanthaas en carpaccio met pestomayonaise. Vanaf half vijf eet je de Klassewerkjes. Het leuke bij het Meestershuis is dat je allemaal ‘kleine’ – maar eigenlijk niet zo kleine – hapjes kunt eten, zodat je nooit keuzestress hebt.

Geslaagd schools interieur

Niet alleen de kaart is gebaseerd op school, ook het interieur past helemaal bij de kaart. Je zit op schoolstoelen en aan de muren hangen schoolborden. Dit kán helemaal misgaan en hartstikke suf zijn, maar bij het Meestershuis is het juist helemaal geslaagd. Echt een heerlijke hipster plek en je krijgt héérlijk eten voor geen geld. Must-visit als je ooit voorbij Vorden komt!

Meestershuis Vorden

Meestershuis Vorden

Meestershuis Vorden 5

Lunch Vorden

Lunch Vorden

Lunch Vorden

Heb jij ook een restaurant met tof concept in jouw buurt?

Het Meestershuis zit op Dorpsstraat 1 in Vorden.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 21:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 23:59
Zaterdag
10:00 - 23:59
Zondag
10:00 - 21:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *