Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Food Boutique: al het bewuste lekkers op één plek

Gaetana Ferla 4 februari 2018

Zoek je een plek waar je kunt kiezen voor bewuste, heerlijke voedselproducten én lekkere koffie kan drinken, terwijl je achteroverleunend in je stoel de voorbijgangers in de straat observeert?  Dan moet je Food Boutique zeker op je lijstje zetten als je Zwolle bezoekt. Het is een fijne, intieme plek waar je je kunt laten verrassen door al het lekkers in de schappen. Aanrader!

Food Boutique Zwolle

In één van de zijstraatjes van de grootste winkelstraat van de Zwolse binnenstad, staat een rijksmonumentaal pand met zwarte kozijnen. Binnen staan meerdere kleine tafeltjes met comfortabele en allemaal verschillende stoelen. Eén wand van de boetiek is een walhalla gevuld met ‘Products with manners’. Wat Food Boutique onderscheidt van veel andere kleine foodwinkels, is hun keuze voor bijzondere voedingsproducten en merken die je niet zo snel tegenkomt in reguliere winkels. En dat zorgt ervoor dat ik het in mijn hart heb gesloten.

Food Boutique Zwolle

Food Boutique Zwolle

Meer leuke hotspots in Zwolle

 

Private koffielabel

Eigenaar Sam Haqparast werkte tien jaar in de mode, voor hij besloot het roer om te gooien en zijn eigen onderneming te beginnen. Hij wilde graag iets bijdragen aan de maatschappij. Alle producten in het winkelcafé dragen daarom het label organic, ambachtelijk, fairtrade en/of maatschappelijk betrokken. Hoe verantwoord is dat! Het maakt het rondkijken in Food Boutique een feestje, want naast de herkenbare, vrolijke labels van Tony’s Chocolonely vind je ook andere Nederlandse labels en lekkernijen. Denk aan RotPot, Kromkommer en De Pindakaaswinkel. Oh, en ben je een koffieliefhebber? Vraag Sam om zijn private label te schenken. Dan drink, eh… zit je altijd goed!

Food Boutique ZwolleFood Boutique Zwolle

Primeur: sinds kort is de bovenverdieping open voor publiek. Je daar nu ook zitten en genieten van een goede koffie of chocolademelk.

Wat is jouw favoriete, bewuste merk?

Food Boutique is te vinden op Roggenstraat 3 in Zwolle.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
12:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *