Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Geen camping, wél gezelligheid bij Camping Ganspoort

BANANAS - creatief bureau 16 augustus 2017

In de buurt van Utrecht Vaartsche Rijn is Rotsoord te vinden; een wijk die helemaal up-and-coming is. Het heeft een urban achtige feel en is te vergelijken met Strijp-S – voor de Eindhovenkenners onder ons. Op dit hippe stukje Utrecht verschijnen de laatste tijd geregeld nieuwe leuke tentjes. Zo ook Camping Ganspoort! Tijd om even kennis te maken.

Biologisch, eerlijk en lokaal

Camping Ganspoort is een nieuwe hotspot waar je kan ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Je kunt dus op elk moment van de dag bij ze terecht. Hoewel ze bij Camping Ganspoort nog enigszins in de ‘test-fase’ zijn van de menukaart, staan er al genoeg lekkere dingen op het menu. Alle gerechten worden ook gemaakt met (zoveel mogelijk) biologische, fairtrade, eerlijke en duurzame gerechten – iets wat ons ook altijd blij maakt. Verder maken zo gebruik van lokale Utrechtse producten, zoals brood van de Brood Company uit Utrecht-Oost. Dit heerlijke brood kun je binnenkort ook kopen bij Camping Ganspoort, want ook een echte campingwinkel staat nog op de planning. Zo kan je je lievelingsproducten straks ook mee naar huis nemen.

Campingvibe

Een van de redenen waarom Camping Ganspoort bij ons nu al een favorietje is (en stiekem al een beetje was voordat het open ging), is de locatie. Het terras van Camping Ganspoort ligt namelijk aan het Vaartsche Rijn kanaal. Zowel binnen en buiten heb je dus prachtig uitzicht over het water. Hierdoor voelt het een beetje alsof je op vakantie bent en komt het campinggevoel nog wat meer naar boven.

Ook het interieur maakt Camping Ganspoort een fijne plek. Hout is het keyword bij Ganspoort, van de houten panelen tot houten tafels, stoelen en bankjes op het terras. Het interieur wordt afgemaakt met wat pops of color, zoals een gele tafel, groene houten muurtjes, een oranje lamp en de opblaasbare dieren aan het plafond. Hierdoor voelt alles erg modern en urban aan maar toch gezellig en knus.

Camping Ganspoort in UtrechtCamping Ganspoort in UtrechtCamping Ganspoort in Utrecht

Flexwerkplek 

Camping Ganspoort is daardoor ook niet alleen een fijne plek om te eten of te borrelen, je kan er ook heel aangenaam werken. Mocht je liever een vast werkplek willen? Dat biedt Camping Ganspoort ook. Je kan hier namelijk je eigen flexwerkplek huren en gebruik maken van de kantoren op de eerste verdieping. Er is ook nog een vergaderruimte die je los kan afhuren. Zo is Camping Ganspoort van alle markten thuis.

Agenda

Mocht je een kijkje willen nemen bij Camping Ganspoort, let dan ook zeker even op hun agenda. Er worden hier namelijk vaak evenementen georganiseerd, zoals samen voetbal kijken, een pubquiz, minidisco en een vrijmibo. Kijk vooral even op de website, Facebook of Instagram van deze hotspot om te kijken wat er binnenkort te doen is.

Camping Ganspoort in UtrechtCamping Ganspoort in UtrechtCamping Ganspoort in Utrecht

 Ga jij een kijkje nemen in dit hip stukje Utrecht?

Camping Ganspoort is te vinden op Helling 87 in Utrecht.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
vanaf 08:00
Dinsdag
vanaf 08:00
Woensdag
vanaf 08:00
Donderdag
vanaf 08:00
Vrijdag
vanaf 08:00
Zaterdag
vanaf 09:00
Zondag
vanaf 09:00
2 reacties
Arjan 16 augustus 2017

Leuk stukje, maar ik zie precies 0 evenementen op fb/website?

Stadsblogger 17 augustus 2017

Hi Arjan,
De evenementen hebben ze denk ik nog niet aan de pagina/website toegevoegd. Camping Ganspoort organiseert binnenkort wel een eerste pubquiz. Dat evenement is hier te vinden: https://www.facebook.com/events/500040710329986/
We weten niet hoe je over een pubquiz denkt, maar klinkt wat ons betreft als een leuke avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *