Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Gek op tosti’s? Bij Happy Tosti zit je goed!

Jiska van de Leur 28 maart 2018

Het nieuwe lunchcafé Happy Tosti is niet zomaar een hippe hotspot waar je lekkere tosti’s kunt eten; het is een sociale onderneming. Happy Tosti geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen. En naast de grappige biologische tosti-combinaties serveren ze huisgemaakte limonades en fijne ontbijtjes (voor maar 5 euro!). Genoeg redenen om eens op bezoek te gaan!

Lunch Delft

Eerste indruk

Happy Tosti is deze maand geopend en dus spiksplinternieuw! De zaak ziet er fris, hip en gezellig uit. Met schommels als stoeltjes en leuke details zoals notitieboekjes op iedere tafel om tips en berichtjes in achter te laten, maakt het een goede eerste indruk. De menukaart doet watertanden en maakt mij nieuwsgierig, tosti Choco-Banaan? Tosti Raclette? Er staan trouwens niet alleen tosti’s op het menu, ze serveren ook iedere dag soep (van de Verspillingsfabriek), panini’s, yoghurt en salades. De bediening is scherp en komt al snel vragen of ik een keuze heb kunnen maken.

Happy tosti delftHappy tosti delft

Tostilicious

Ik ging voor de Tuna Melt tosti. En die stelt niet teleur! Dat ik zelf nooit deze combi heb bedacht; een heerlijke tonijnsalade met gesmolten belegen kaas uit de grill. Echt een aanrader. De dille-mosterdsaus erbij was overigens ook verrassend lekker. Jammergenoeg heb ik niet alle tosti’s zelf kunnen proberen, maar ik heb een beetje om me heen gespiekt en het zag er allemaal goed uit. Oja, en de koffie was ook goed!

Een Sociale Onderneming

Het personeel bestaat voor ongeveer de helft uit mensen die wat moeilijker aan een baan komen. Happy Heroes worden ze hier genoemd. En terecht! Ook al zijn ze net begonnen en hebben ze waarschijnlijk nog het één en ander te leren; ik vond de bediening top! Ze waren vriendelijk, snel en flexibel (toen ik mijn bestelling weer eens achteraf wilde veranderen). Ik moet zeggen dat ik trots ben dat zo’n mooie onderneming heeft besloten zich in Delft te gaan vestigen. En uiteraard hoop ik dat het een groot succes wordt zodat ze zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking kunnen aannemen!

Zit er een leuke sociale onderneming in jouw stad?

Je vindt Happy Tosti op de Voldersgracht 4a in Delft.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *