Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Gezond dagje werken bij BROEI

BANANAS - creatief bureau 3 februari 2017

BROEI is echt één van onze favoriete plekken in Utrecht! Wij gaan hier vaak een dagje werken en proberen elke keer weer nieuwe gebakjes, verse sappen en verschillende soorten thee. Ook om lekker een kopje koffie te drinken, te lunchen of te dineren is dit echt een goede plek. BROEI zit aan de Oosterkade, een leuk stukje Utrecht om te bezoeken!

Creatieve werkomgeving

Er is zoveel aan BROEI wat we leuk vinden, maar laten we beginnen met de inrichting. BROEI heeft een hele creatieve – soms zelfs tikkeltje chaotische – inrichting en wij zijn er dol op! Elke keer als we er komen zien we wel weer wat nieuws. Zo zagen we laatst voor het eerst dat ook de vloer beschilderd is met een heel patroon. Ook aan de muren en tussen de tafeltjes vind je allerlei interessante dingetjes. Zo vonden we ineens een boekje vol kleine gedichtjes, gewoon naast ons tafeltje, waar we veel inspiratie uit konden halen.

Lekker én gezond

BROEI heeft een open keuken en daar komen elke dag weer heerlijke en bijzondere geuren vandaan. Zo krijg je al helemaal zin in je lunch. Wij houden allebei wel van lekker snacken en (soms ook) ongezond eten, maar als we bij BROEI zijn is het eten zo lekker én gezond dat we die ongezonde dingen niet eens missen. Al het eten is hier vegetarisch en veel gerechten zijn ook veganistisch. Wij, als echte carnivoren, hadden zelfs niet meteen door dat er helemaal geen vlees op de kaart stond. We hadden dus ook nooit gedacht dat we hier zo van zouden kunnen genieten en het zelfs onze vaste plek zou worden.

Het Gesproken Woord

Bij BROEI worden er ook geregeld interessante avonden georganiseerd in samenwerking met andere creatieven. Zo is er bijvoorbeeld het Gesproken Woord, een concept dat elke maand terugkeert, zoals ze het zelf omschrijven “een avond met woorden en maal-tijd”. In de agenda van BROEI kan je bekijken wat er nog meer te doen is.

Heb jij ook behoefte aan een creatieve broeiplaats?

BROEI is te vinden op Oosterkade 24 in Utrecht.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
09:00 - 22:00
Dinsdag
09:00 - 22:00
Woensdag
09:00 - 22:00
Donderdag
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
09:00 - 22:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *