Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Gezond en lekker afhalen bij Puur Pien

Neeltje Elizabeth 4 oktober 2017

Al sinds Puur Pien geopend is, volg ik haar op Instagram en komen de lekkerste maaltijden kunstigste taarten voorbij. Ik kook zelf graag en vaak, dus van take-away komt het niet zo vaak. Maar Pien inspireert, door haar jonge leeftijd en het zichtbare plezier in wat ze doet, dus ging ik bij haar langs. En nu wil ik haar graag aan je voorstellen.

Droom van een zaak

Pien staat sinds begin januari 2016 aan het roer van haar eigen droomzaak ‘’Puur Pien, home made & take away food’’. ‘Mijn ambitie is om lekker te koken en mensen blij te maken met een goede maaltijd’.

Puur Pien is eigenlijk een combinatie van ideeën, zegt Pien. Koken is mijn passie, maar ik houd ook van design en mooivormgegeven producten en unieke smaken. De kunstacademie is mijn achtergrond, maar ik ben geen onbekende in de Eindhovense horeca, want daar heb ik altijd gewerkt.

Met je naam op de gevel

Pien staat 6 dagen per week in haar eigen zaak. Mijn naam staat niet voor niets op de gevel, zegt ze. Dan wil ik er ook zélf zijn. Puur Pien is te vinden op de Aalsterweg. Niet direct in het centrum, maar de voormalige bakkerij had een keuken, een vereiste vond Pien, en voor afhalen is de locatie ideaal. Je kunt letterlijk vóór de deur parkeren.

Puur Pien Eindhoven

Creatieve combinaties en kunstwerken

Pien is er trots op dat ze iedere week een ander menu heeft. Er is voor ieder wat wils. Ze kookt ook regelmatig koolhydraatarm of glutenvrij. Niet volgens recepten, maar ze combineert smaken in mijn hoofd en probeert dat uit. En die formule werkt, want veel klanten keren terug. Daarnaast maakt Pien taarten in opdracht. Daar kan ze haar creativiteit in kwijt. En dat zijn écht Kunstwerken met een hoofdletter K. Ze komt tenslotte van de Kunstacademie. 😉

Puur Pien is te vinden op de Aalsterweg 14 in Eindhoven.

Wat ga jij eens bij Pien oppikken?

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
16:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *