Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Heerlijk eten maar vooral drinken bij ‘t Taphuys

Tessa Tenger 14 oktober 2017

Eén van mijn favoriet plekjes uit Tilburg is toch echt wel ‘t Taphuys. Dit restaurant op het centrale Piusplein heeft voor ieder wat wils: je zit er zowel lekker buiten als binnen, het eten is heerlijk én ze hebben een tapwand, waar je tegenwoordig naast heel veel bier ook heel veel wijn kunt tappen. Genoeg redenen dus om deze hotspot maar eens aan jullie voor te stellen!

Tapwand

‘t Taphuys is nog maar net een jaar oud maar nu al ontzettend populair in Tilburg. Dit hebben ze vooral te denken aan hun tapwand. Bij de tapwand betaal je per cl. Je kunt dus eerst je biertje proeven voordat je besluit om een glas vol te tappen. En betalen doe je gewoon met een pasje waar je geld op zet. Sinds een paar weken hebben ze naast bier nu ook een tapwand vol heerlijke wijnen, die ga ik snel ook eens allemaal uitproberen!

Taphuys TilburgTaphuys Tilburg

Nog meer hotspots in Tilburg

Shared dining

Het eten is ook heerlijk bij ‘t Taphuys. Alles wordt namelijk bereid op een Josper grill en geserveerd op een grote plank, waardoor je alles van elkaar kunt proeven. Zo hoef je nooit meer jaloers te zijn op je partner omdat hij/zij iets heeft wat je eigenlijk veel lekkerder had gevonden!

Modern interieur

Naast dat je er goed kunt eten en drinken, ziet ‘t Taphuys er ook nog eens helemaal te gek uit. Het interieur is modern en industrieel en je kunt zitten op lekker zachte banken, fijne stoelen of gewoon aan tafel. En ook buiten zit je (als het weer het toelaat uiteraard) heerlijk. En omdat het gevestigd zit aan het bruisende Piusplein verveel je je nooit.

Taphuys TilburgTaphuys TilburgTaphuys Tilburg

Ken jij deze speciaalbier hotspot in Tilburg al?

‘t Taphuys is te vinden op Piusplein 10 in Tilburg.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
vanaf 11:00
Dinsdag
vanaf 11:00
Woensdag
vanaf 11:00
Donderdag
vanaf 11:00
Vrijdag
vanaf 11:00
Zaterdag
vanaf 11:00
Zondag
vanaf 11:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *