Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Heerlijke biologische yoghurt bij Yoghurt Barn

Malou 18 december 2016

Op 18 november struinde ik over Utrecht Centraal, toen ik ineens iets tegen een geweldig plekje aanliep. Een eettentje met biologische yoghurt, duurzame verpakkingen, heerlijke smoothies en weckpotten vol verse producten. Dat kon ik niet aan mij voorbij laten gaan! Vandaag vertel ik jullie over Yoghurt Barn.

Yoghurt Barn Utrecht
Yoghurt Barn is een hippe keten, waar je zoals de naam al zegt, yoghurt eet! Biologische yoghurt in allerlei soorten en maten. Je kunt een van de Specials kiezen (bijvoorbeeld met brownie, walnoten en mango, zoals ik!) of je ideale mix samenstellen met de ingrediënten die in weckpotten in de vitrine staan. Heb je even geen zin in yoghurt? Yoghurt Barn verkoopt ook heerlijke smoothies, taarten zonder gluten, suiker of lactose en koffie!

Yoghurt Barn Utrecht
Lunch Utrecht
Lunch Utrecht
Wat Yoghurt Barn nog meer uniek maakt is dat het hartstikke duurzaam is. De verpakkingen zijn volledig biologisch afbreekbaar, de weckpotten gemaakt van gerecycled glas en er wordt gebruikgemaakt van groene stroom. Ook gebruikt Yoghurt Barn CO2-neutraal gas. Dit is allemaal goed voor het milieu, maar vaak resulteert dit in een hoog prijskaartje. Gelukkig valt dat bij Yoghurt Barn heel erg mee en is er een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Als je van yoghurt houdt, moet je Yoghurt Barn natuurlijk bezoeken! Maar ik houd eigenlijk niet zo van yoghurt en toch wakkerde Yoghurt Barn mijn liefde aan. Waarom? Met hun goede concept, leuke interieur en heerlijke ingrediënten. Want hoe leuk is het om zelf je yoghurtje samen te mogen stellen? Mocht je nou nooit langs Utrecht Centraal komen, je vindt Yoghurt Barn ook in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Den Haag, Leiden en Nijmegen.

Lunch Utrecht
Yoghurt Barn is te vinden op Stationstraverse 9e in Utrecht.
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 07.00 – 18.30 uur
zaterdag & zondag: 09.00 – 18.30 uur

Wat is jouw favoriete topping bij Yoghurt Barn?

1 reacties
led paneel 16 augustus 2017

Zeer goed artikel! Ik heb genoten van het lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *