Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Heerlijke burgers bij de Thrill Grill

Anne Kunne 10 januari 2017

Na een stressvolle week van veel leren en tentamens was ik dan eindelijk klaar met alles. Om dit goed te vieren ben ik samen met mijn studiegenootjes gaan lunchen bij de Thrill Grill in de Pijp in Amsterdam.

Robert Kranenborg

Thrill Grill is hét restaurant als het gaat om goede burgers. Eigenaar Robert Kranenborg (ja ja, die bekende kok van tv) heeft op drie locaties dit mooie restaurant geopend. Twee daarvan zijn in Amsterdam (in de Pijp en in Oud West) en de andere is te vinden in Haarlem.

For greasy guys and dirty girls

Er hangt een goede sfeer bij de Thrill Grill. Leuk en gezellig interieur, goede muziek (zoek op Spotify de lijst van de Thrill grill – echt een aanrader) en vriendelijk personeel.

For the love of burgers

Robert Kranenborg serveert top kwaliteit als we het hebben over de gerechten. Dat is te merken ook. Van heerlijke burgers (precies goed gebakken), frietjes met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise tot aan huisgemaakte ice tea. Al mijn favorieten in één restaurant. Klinkt het niet verrukkelijk? Nou dat was het zeker.

Op het menu

Op het menu staan 8 heerlijke burgers. Er genoeg vega opties als je liever (even) geen vlees eet. En een paar hele fijne bijgerechten en heerlijke desserts. De burgers zijn zo rond de 9 euro en dat zijn ze ook zeker waard. Het bijzondere van de Thrill Grill is dat alle ingrediënten uit Nederland komen en het gerechten zijn met een verhaal. Er wordt steeds weer gekeken naar de kwaliteit en ze gaan alleen voor de beste producten.

Thrill Grill Amsterdam Thrill Grill Amsterdam Thrill Grill Amsterdam

De Thrill Grill restaurants zijn te vinden in Amsterdam en Haarlem. In Amsterdam heb je de keuze uit de Gerard Doustraat 98 of 1e Constantijn Huygensstraat 35-57. In Haarlem is de Thrill Grill te vinden op de Oude Groenmarkt 26-28.

Waar eet jij jouw favoriete burger?

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
12:00 - 22:00
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 23:00
Vrijdag
12:00 - 23:00
Zaterdag
12:00 - 23:00
Zondag
12:00 - 22:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *