Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Hemels: hemel op aarde

Julia Handulle 19 augustus 2017

Iedereen kent het gezegde ‘hemel op aarde’. En nu heb ík een stukje hemel in Groningen gevonden!

Al mijn vrienden, kennissen en collega’s weten dat ik dol ben op eten én dan voornamelijk cake en taart. Wat inhoudt dat ik al heel wat taartjes heb mogen proeven en niet zo snel onder de indruk ben. Via een collega werd ik gewezen op een hotspot in Groningen waar ik echt bij langs moest gaan. Daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk.

Hemels Groningen

Op een regenachtige maandagmiddag heb ik afgesproken met Maaike Folkerts eigenaresse van Hemels: ‘dé hotspot van Groningen als het gaat om de lekkerste gebakjes, de lekkerste taarten en drop-dead chocolade’. Zodra je Hemels binnen loopt voel je je even een ‘kid in the candystore‘. Een vitrine vol met versgebakken taartjes, daarboven verse pindarotsjes, winegums met echte wijnsmaak en Jack Daniels-chocolade. Maaike, wat doe je me aan?!

Hemels Groningen

Tijdens een heerlijk kopje thee mag ik Maaike een paar vragen stellen. Want ik ben wel heel benieuwd naar het verhaal achter Hemels.

Eerste klas snoepkont

Hemels staat voor liefde en passie voor eten en dat proef je ook. Het idee van Maaike was dan ook om dit te verwerken in alles wat je bij Hemels kan kopen. Van heerlijk belegde broodjes tot red velvet cake. Bijna alles is zelfgemaakt én er zijn ook glutenvrije lekkernijen aanwezig.

Hemels Groningen

Als je Hemels binnenstapt wordt je overvallen door een gevoel van huiselijke gezelligheid. Dit komt door alle vintage items die aanwezig zijn. Ik vind het altijd zo awesome om te zien als er over een concept is nagedacht. Maar het allerbelangrijkste voor Maaike is de interactie met elk bezoeker. Sommige komen niet alleen terug voor de gastvrijheid en het eten maar ook om even een lekker praatje te houden met Maaike én dat maakt Hemels zo uniek. Ze noemt zichzelf een snoepkont eerste klas en professioneel levensgenieter met maar één uitdaging: mensen met haar meer laten genieten!

Durf jij deze uitdaging aan en ben je benieuwd hoe een home made red velvet cake proeft? Of wil je je laten inspireren door Maaike? Ga dan snel langs bij Hemels.


Hemels is te vinden aan de Oude Ebbingestraat 59 in Groningen
.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
12:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *