Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

It’s all about balance bij Gym & Gin

Stadsblogger 28 mei 2017

Culinair koningskoppel Frank Huson en Maaike Groenewegen dreven eerder dertien jaar lang restaurant Huson in het chique Scheepvaartkwartier, maar zijn een nieuwe uitdaging aan gegaan met Gym & Gin. Een underground hotspot waar het draait om de balans tussen een gezonde lifestyle zonder het genieten te vergeten. Wij mochten laatst van Gym & Gin’s culinaire hoogstandjes proeven!
Gym & Gin Rotterdam

Interieur om van te smullen

Als je binnenkomt bij Gym & Gin dan ben je meteen om. Wauw, wat een geweldig interieur! Het is ontworpen door Maaike en wij waren ontzettend onder de indruk. De groene tegels achter de bar, de stalen deuren, marmeren tafels, gave design stoelen, vintage vloerkleden, mooie verlichting en de banken geven een originele, luxe en gezellige sfeer.

Nice to meet, nice to eat!

Na deze geweldige eerste indruk gingen we aan tafel. Met een gin tonic maak je ons eigenlijk altijd wel blij, maar zo’n lijst aan keuzes betekent heaven on earth. De rest van de kaart was al net zo indrukwekkend. Het draait bij Gym & Gin om balans. Dit zie je dan ook terug in de gerechten die stuk voor stuk perfect in een gezonde lifestyle passen, maar waarbij ‘genieten’ hoog in het vaandel staat. Wij genoten van de toppers van de kaart: tonijn met soft-shell krab, een sushibowl met rauwe zalm,  een salade met krokante kip, Japanse bouillon met kip en frieten van zoete aardappel met een mayonaise van feta en jalapeño peper. In één woord: genieten! Elke keer als we dachten dat het gerecht niet overtroffen kon worden, was de volgende even lekker of nóg beter.

Gym&Gin

Ligging tussen de sportvelden

Je zult wellicht niet snel tegen Gym & Gin aanlopen als je er niet naar op zoek bent. Tenzij je op de verschillende sportvelden in Rotterdam-Oost moet zijn. Daar ligt het restaurant namelijk tussenin. Dit creëert één groot voordeel: veel parkeerplek. Het bevindt zich ook pal naast de snelweg (A16). Des te meer reden om, naast het geweldige eten en interieur, eens een bezoekje te brengen aan Gym & Gin.

Ben jij ook dol op gin en tonic?

Gym & Gin is te vinden aan de Kralingseweg 224 in Rotterdam.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
vanaf 09:00
Dinsdag
vanaf 09:00
Woensdag
vanaf 09:00
Donderdag
vanaf 09:00
Vrijdag
vanaf 09:00
Zaterdag
vanaf 10:00
Zondag
vanaf 10:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *