Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Je favoriete salades en yoghurts samenstellen bij Lots & More!

Danique Jans 27 oktober 2017

Je bent druk aan het shoppen, je bent onderweg naar je werk of je hebt pauze. Je hebt zin in iets voor on the go en loopt langs Lots & More. Hm, eens kijken of ze hier iets hebben wat m’n trek stilt. Je opent de deur en je bent verrast door het hippe interieur. Leuke planten, warme sfeer door de waxinelichtjes en een gezellig zithoekje. Je ziet de bar en denkt: goh, wat zal ik eens bestellen?

Lots&More

Lots & More is een salade- en yoghurtbar en is sinds afgelopen oktober geopend in Zwolle. Je kunt er niet alleen terecht voor een salade en yoghurt, maar ook o.a. voor: met toppings en saus belegde wafels, smoothies, havermout, eiwitshakes en koffies voor onderweg. Het concept is duidelijk, de eigenaresse is fan van het all-day-brunch concept. En wees eerlijk, wie niet? Het kan zijn dat Lots & More je bekend voorkomt, voorheen bestond het als Lots of Yoghurt in mixstore Pistache. Een eigen winkel, een nieuw concept met veel meer dan alleen yoghurt.

Lunch ZwolleLots&More ZwolleLunch Zwolle

Meer leuke hotspots in Zwolle

Mixen & matchen

Het leuke aan deze salade- en yoghurtbar (& more) is dat het zo ingericht is dat je je eigen salades en yoghurts kunt samenstellen. Je kunt het zo lekker (of zo vies, maar dat zou zonde zijn) maken als dat je zelf wil. Ga je voor een gezonde salade of wil je je yoghurt toppen met guilty pleasures zoals oreo’s, meringue en/of brownies? Of ga je liever voor een maaltijd dat al samengesteld op de kaart staat, dan is dit ook zeker mogelijk. Bekijk hier de kaart voor alle mogelijkheden.

Lunch ZwolleLots&More ZwolleLots&More Zwolle

Krijg je al trek?

Lots & More is te vinden in het centrum van Zwolle in de Sassenstraat op nummer 49 (op de hoek naast de Sassenpoort).

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
10:00 - 19:00
Woensdag
10:00 - 19:00
Donderdag
10:00 - 19:00
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *