Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Deze kant op naar het verscholen Theehuysje!

Rowenda Makkelie 6 september 2017

Toen ik een aantal jaren geleden door de povere straten wandelde van Marrakech, stuitte ik zo ineens op een doorgang naar één van de mooiste restaurants die ik ooit heb gezien. Een parel ontdekken op een plek waarvan je het niet verwacht, is iets waarvan mijn hart een dubbele salto maakt. Het Theehuys Polderzicht in Barendrecht is misschien wat meer bescheiden, maar nét zo’n aangename verrassing!

Recreatiegebied de Zuidpolder

Als je door de Zuidpolder van Barendrecht rijdt, dan zie je in de verte het kleine, pittoreske huisje genaamd het Theehuys Polderzicht. Terwijl de zwanen rustig in het water baden en een mooi schouwspel vormen, loop je zo richting het restaurant. Deze horecagelegenheid hanteert drie belangrijke kernwaarden, namelijk: gastvrijheid, gezelligheid en genieten.

Theehuys Polderzicht

Gastvrijheid

Als je binnenstapt, dan krijg je meteen een beetje het ‘Alice-in-Wonderland-gevoel’. Zodra je de deur opent, zie je aan de linkerkant een kast gevuld met allerlei vrolijke theepotjes. Het personeel is erg vriendelijk en dit geeft een nog warmer gevoel aan het restaurant.

Gezelligheid & genieten

Het hoge plafond, de knusse ruimte en aankleding creëren een gezellige sfeer. Met een uitgebreide lunchkaart is er voor ieder wat wils. Je kunt hier onder andere aanschuiven voor een plankje met polderbrood, een borrelplank, of warme nachos onder een dekentje van gesmolten kaas en tomatensalsa, hmmm.  Maar ook voor een goed stuk taart ben je bij het Theehuys Polderzicht aan het goede adres. Voor theeliefhebbers zoals ikzelf zijn er verrassende smaakjes te vinden, bijvoorbeeld de Zomerse Zotheid!

Theehuys Polderzicht

Theehuys Polderzicht ligt buiten het centrum van Barendrecht, maar mocht je in de buurt zijn neem dan zeker een kijkje!

Theehuys Polderzicht is te vinden op de Derde Barendrechtseweg 539 in Barendrecht

Kennen jullie ook een verborgen parel zoals dit schattige theehuisje?

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *