Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Koffie drinken, lunchen & shoppen bij Kek!

Jiska van de Leur 4 januari 2018

Kek is bij uitstek mijn favoriete hotspot in Delft. In deze koffiebar en mixstore is namelijk alles precies goed! Je kan er heerlijke koffies drinken, fantastisch lunchen, en ook nog eens goed winkelen. Maar het allerbelangrijkste is dat de sfeer gewoon écht goed is. De jonge eigenaresse Leonie heeft in een paar jaar een blijvertje neergezet!

Koffie & meer

Koffieliefhebbers zitten hier op de juiste plek. De goed getrainde barista’s van Kek maken de lekkerste speciale koffie’s (gemaakt van Giraffe coffee roasters) voor je klaar. Ben je meer van de smoothies? Die bereiden ze vers in de smoothie bar!

Lunch

De lunch is toch wel een van de belangrijkste redenen waarom Kek mijn favo spot is. Ze zijn niet zuinig met de porties (I like), ze maken alles vers, en vernieuwen de bijzondere kaart regelmatig. Van BLTA broodjes tot rode bieten pizza’s met tijm-citroen pompoen puree, geitenkaas, crispy bacon, in kokosolie gepofte regenboogbietjes & Redlove appel. Een gevarieerd menu dus. En uiteraard mogen we de sweets niet vergeten! Huisgemaakte taarten, vegan donuts en gebakjes van SUE. Weet daar maar eens uit te kiezen…

Kek in DelftKek in DelftKek in Delft

Meer hotspots om te lunchen

Mixstore

Voordat je naar huis rolt is het zeker de moeite waard om nog even om je heen te kijken, want vrijwel alles wat je ziet is te koop. Ik moet zelf eigenlijk altijd in een rechte lijn naar buiten lopen met oogkleppen op. Tenzij ik natuurlijk op zoek ben naar een goed cadeautje (voor een vriendin of mezelf). Ze verkopen namelijk de leukste hebbedingetjes van lokale ontwerpers. Van mooie sieraden (van o.a. Lies de Vooght) tot heerlijke oorwarmers van Grannys Finest.

Kek in DelftKek in DelftKek in DelftKek in DelftKek in DelftKek in DelftKek in Delft

Wat is jouw favoriete hotspot in Delft?

Kek is te vinden op de Voldergracht 27 in Delft.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 18:00
Zondag
08:30 - 18:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *