Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Koffie Keuten: rustmoment tijdens je rondje Vershal het Veem

Neeltje Elizabeth 12 april 2017

Met enige regelmaat probeer ik langs te gaan bij Vershal het Veem, de overdekte versmarkt op Strijp-S, geopend sinds oktober 2015. Een lekker desembrood scoren bij de Mannen van Deeg of een zak verse noten bij Wine & Nuts. En als ik geen zin heb om te koken, is de soep (óók to-go) van Soeppa! Héél handig, samen met een selectie olijven, humus en andere smeerseltjes van Fresh Anatolia Market. En ná dat rondje boodschappen is het natuurlijk tijd voor een café latte van Koffie Keuten.

Vershal het Veem

Goede koffie en goed gezelschap

Yvonne Goossens serveert  in haar strakke koffie-unit een perfecte espresso, cappuccino, cafe latte of latte macchiato. Én ze is gezellig. Goede koffie en goed gezelschap is toch de beste combinatie. Je kunt gezellig bij Yvonne aan de bar gaan zitten en wat met haar kletsen, of je neemt je koffie mee naar een tafeltje op het ‘Eet & Drink Terras’ ernaast.

Koffie KeutenKoffie Keuten

Een rustmoment voor de harde werkers op Strijp-S

Tijdens het werken als barista op Eindhoven airport groeide haar passie voor goede koffie uiteindelijk uit tot een wens van een eigen koffiezaakje. Toen ze hoorde van de opening van de Vershal op Strijp-S was de beslissing snel genomen. Strijp-S is een beetje anders dan het centrum van Eindhoven met z’n grote consumentenzaken. Op Strijp-S zijn veel kantoren, er hangt een werkklimaat. Yvonne wil mensen graag een rustmoment geven en een persoonlijke band opbouwen met haar klanten.

Oudtantes ‘’zachte’’ Lena en ‘’pittige’’ Nel Keuten

Waarom de naam Koffie Keuten? Keuten is de achternaam van haar oma. Yvonne komt uit een familie van ondernemers. De zussen van haar wijlen oma, Nel en Lena Keuten, hadden een slagerij  in Deurne. Yvonne wil die familienaam graag in ere houden. Ze baseerde ook  haar logo -2 grafische K’s met een stip ertussen – op de figuurtjes in het tegelwerk van de oude slagerij.

Koffie Keuten Eindhoven

Yvonne is ook lyrisch over haar Mirage koffiemachine, geproduceerd door Kees van der Westen uit Waalre (een dorp vlakbij Eindhoven). Maar haar eigen blend is Yvonne’s persoonlijke trots. De zelfgebrande lungo koffie voor thuis heet Lungo Lena, naar de milde en zachtaardige oudtante Lena. De pittige espresso koffie voor thuis heet, je raad het al, espresso Nel.

Wanneer ga jij een rondje shoppen bij de Vershal? Doe Yvonne de groeten van me!

Koffie Keuten is te vinden in Vershal het Veem op Torenallee 86-02.

 

Openingstijden

Nu gesloten
Woensdag
10:00 - 19:00
Donderdag
10:00 - 19:00
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 19:00
Zondag
12:00 - 19:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *