Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Loft der Zotheid: hotel zonder kamers

Veerle van Kleinwee 23 februari 2018

De leuke en hippe lunchplekken in Hoorn kunnen nog best even zoeken zijn, want die zitten verscholen tussen de kleine straatjes. Maar stop maar met zoeken, want bij Loft der Zotheid, of ook wel De Zwarte Olifant genoemd, zit je op de goede plek. Bij Loft kan je flexwerken, lekker bijpraten met een vriendin of gewoon even alleen een kop koffie drinken.

Lof der Zoetheid Hoorn

Een rustige plek midden in de stad

Loft bevindt zich midden in het centrum van de stad, maar zodra je er binnen loopt heb je het gevoel alsof je een gezellige huiskamer binnenloopt. Chille stoelen, leuke hoekjes en grappige accentjes zoals flippers, schilderijtjes en oude posters aan de muur. Je kan hier zo lang om je heen kijken zonder dat je je verveelt. Er wordt leuke, relaxte muziek gedraaid en de sfeer is er gezellig. De bediening is erg aardig en geduldig.

Lof der Zoetheid Hoorn

Geweldig lekker eten

Alleen al voor het eten is het mijn favo restaurant. Want oh, je kan hier zo lekker eten! Voor lunch kan je kiezen uit de lekkerste broodjes, salades en tosti’s. Een broodje geitenkaas is hier zoveel lekkerder dan in een gemiddeld restaurant. Deze wordt opgefleurd met spinazie, gerookte bietjes, verse vijgen, walnoten, etc… Ook ’s avonds kan je hier geweldig dineren. Dan kan je allemaal kleine gerechten bestellen, die je kan delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van aubergine uit de oven met dadels, kikkererwten en walnoten? Of rendang kroketjes? Het water loopt me al in de mond…

Lof der Zoetheid Hoorn

Wie is na het lezen van dit artikel ook fan van Loft der Zotheid?

Loft der Zotheid bevindt zich op Nieuwe Noord 12 in Hoorn.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
17:00 - 23:00
Woensdag
10:00 - 23:30
Donderdag
10:00 - 23:30
Vrijdag
10:00 - 00:00
Zaterdag
10:00 - 00:00
Zondag
11:00 - 23:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *