Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Gezellig lunchen bij Curcuma

Lisenka l'Ami 6 december 2017

Wauw, Curcuma! Toen ik deze hotspot op mijn netvlies kreeg, werd ik meteen enthousiast. Zoveel elementen maken Curcuma tot een echte tophotspot.

Gevoel van gezelligheid

Ten eerste is de ligging fijn. Het ligt midden in het centrum tussen gezellige, kleine straatjes. Heel gemoedelijk dus! Ook fijn: zodra je binnenstapt blijft dat gevoel van gezelligheid.

Ten tweede werken de kleuren en materialen in het interieur van Curcuma ontzettend goed. Het groen in combinatie met het hout, geel en oud gecombineerd met modern (zoals dir gave groene krukken). Onder andere het groen, de beschildering en de plantjes maken de sfeer huiselijk en benaderbaar.

Biologisch en vegetarisch

De hele kaart van Curcuma is biologisch en vegetarisch en absoluut om van te smullen. Eigenaresse Birgit legt uit dat ze graag willen weten waar hun voedsel vandaan komt en wat er aan is toegevoegd. Je vindt hier dan ook enkel vegetarische en veganistische gerechten gemaakt van biologisch en duurzaam geteelde of geproduceerde producten. ‘Op deze manier weet ik niet alleen zeker dat ik mijn gasten lekkere en gezonde gerechten serveer, maar hoop ik ook mijn kleine steentje bij te dragen in het zorgen voor onze planeet.’

Geniet bij Curcuma o.a. van ontbijtjes die je de hele dag door kan bestellen. Kies voor de verschillende glutenvrije, vegan en sojavrije gebakjes. Of ga eindeloos borrelen met biologische wijnen en bijzondere bieren.

Curcuma Gouda
Curcuma Gouda
Curcuma Gouda
Curcuma Gouda
Curcuma Gouda
Curcuma Gouda

Krijg jij al zin om deze hotspot te ontdekken?

Je vindt Curcuma op Korte Groenendaal 21 in Gouda.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:30
Woensdag
10:00 - 18:30
Donderdag
10:00 - 18:30
Vrijdag
10:00 - 18:30
Zaterdag
10:00 - 17:30
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *