Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

‘n Nij concept in Grunn: Wadapartja

Julia Handulle 3 januari 2017

Oftewel een nieuw concept in Groningen. Gevestigd in een monumentaal pand aan het Gedempte Zuiderdiep loop ik vandaag binnen bij Wadapartja. Een heerlijk Gronings zaakje waar je niet alleen kan eten, borrelen en vergaderen maar ook nog eens super unieke items kan kopen. Daarnaast hosten ze ook Wadapartja Sessions: een open podium voor muzikanten, aanstormend talent en jamsessies. Awesome!

Lunch’n

Met alleen een bagel als ontbijt stap ik binnen samen met mijn bestie Lis. Zodra je binnenkomt wil je eigenlijk direct je jas uittrekken en gaan zitten. Een soort “I am home – feeling”. Denk aan sfeervol, lichtjes, knus, houten bankjes, schapenvachtjes, retro lampen en vooral veel gezelligheid.

Na even bijgekletst te hebben, is het tijd om eten te bestellen, met als resultaat:
de Pokey Lazalm: bowl rauwe zalm klaargemaakt in sojasaus en limoen met sesamzaadjes, komkommer, sla, rode uit, noten en lente-ui & de Geflankeerde Kip: sandwich met gebakken scharrelkip, mosterdmayosaus, zongedroogde tomaat, sla ,rode ui en chips. In één woord: heerlijk! Vooral de mosterdmayonaisesaus en de chips gaven de sandwich een leuke twist!

Blij als ‘n ei

Aangezien ik  dol ben op taartjes en gebak moest ik gewoon nog even kijken wat voor lekkers op de menukaart stond. Super excited was ik toen ik de Tjieskeek zag: een chocolade cheesecake met frambozen óf een citrus cheesecake. Zo koos ik voor deze taart en Lis voor een chocoladereep genaamd Chocolade van Mesjokke. Intens gelukkig, letterlijk zowel de chocolade reep en de cheesecake waren intens, heerlijk met een kop muntthee/chai.

Kortom zoals ze zelf zeggen “wadapartje is dé plek waar je samenkomt, waar je geïnspireerd wordt, waar je beleeft en waar je onderdeel van bent op je eigen manier”. Een heerlijk plekje waar je eigenlijk zo de hele dag kan wegdromen.

wadapartja-groningen wadapartja-groningen wadapartja-groningen wadapartja-groningen


Ik kijk er nu al naar uit om hier een keertje te gaan ontbijten of dineren! Wat raden jullie me aan voor de volgende keer? 

Wadapartja is te vinden aan de Gedempte Zuiderdiep 39-41 in Groningen.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 22:00
Donderdag
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
11:00 - 18:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *