Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Onontdekte parel: Gallery 3

Lisanne Enderink 29 maart 2017

Bij binnenkomst sleurden de geuren van de overduidelijk versgebakken zoetigheden mij meteen naar binnen. En de vitrine van Gallery 3 loog er ook zeker niet om want die baksels… die zagen er heerlijk uit!

Gallery 3 vind je in hartje Amsterdam West op de Bilderdijkstraat. Een hotspot met een fijne ontbijt- en lunchkaart, sapjes, goede koffie en lekkere taarten. Naast een diverse kaart met gerechten zoals french toast, salades met seizoensgroente en goedgevulde broodjes, hebben ze ook erg attent personeel. Het interieur is strak maar zeker niet zonder sfeer. De vitrines gevuld met verse producten geven Gallery 3 extra kleur en geven je het gevoel dat alles vers wordt bereid. En die verse bereiding was ook zeker te proeven.

Gallery 3 Amsterdam
Gallery 3 Amsterdam

Nieuwe favoriet

Ik begon de lunch met een goed bakkie koffie en kreeg daarbij een weckpotje gevuld met M&M’s. Daar scoor je dus bij mij extra punten mee. Als lunch bestelden wij een broodje met paddenstoelen en Parmezaan en de Aziatische fishcakes. De broodjes smaakten heerlijk en waren ook nog eens Instagram-waardige plaatjes. Daarna was het tijd voor een kop verse gemberthee en wie mij kent, weet dat ik overal en áltijd bananenbrood bestel. Dus ook hier sloeg ik het niet over en behoort nu tot één van mijn favorieten.

hoofdbeeld Gallery 3

At the end had de geur bij binnenkomst zich niet verraden. Daarbij vallen de prijzen erg mee voor Amsterdamse begrippen, pluspunt! Volgens mij is deze tent nog een onontdekte parel… Niet verder vertellen dus. Ik kom nog eens terug.

Voor de kaart kun je een kijkje nemen op hun Facebook-pagina.

Gallery 3 is te vinden op Bilderdijkstraat 175h (kruising met de Kinkerstraat).

Wat bestel jij het liefst bij de koffie of thee?

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
11:00 - 17:00
Woensdag
11:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *