Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Plantaardig, raw & vegan bij Anat in Groningen

Julia Handulle 18 december 2016

Een volledig nieuw concept in Groningen. Sinds mei 2015 heeft ontbijt & lunchcafé Anat haar deuren geopend. Maar waarom is Anat een nieuw concept? Omdat alles wat op de menukaart staat 100% plantaardig is, lekker verantwoord dus! Daarnaast zorgen ze ervoor dat alles wat op de menukaart staat bijna dagelijks gewisseld wordt.

Choices, choices

Zodra ik Anat binnenkom word ik super warm onthaald. Een beetje schaapachtig zit ik naar de menukaart te staren voordat ik besluit om te vertellen dat ik een ‘newbie’ ben. Totaal geen idee wat ik moet bestellen dus. Heel blij ben ik als ik het voorstel krijg voor een combi bordje: een kop soep, een salade én een sandwich.

Natuurlijk moet ik ook een van de slow juices uit proberen. Dit is een ‘levende sap’ boordevol vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Wist je dat een slow juice ruim 1 kilo aan groente en fruit bevat?

Historische sferen

In de knusse “woonkamer” boven mag ik plaatsnemen. Het hele pand heeft ook een eeuwenoude historie: van oud kruidenierswinkel tot studentenwoning. Die vibe voel je zodra je gaat zitten. Links zie ik een koppel lekker lunchen, in het midden zit een drietal studenten en rechts zit ik, aan een hele fijne grote houten tafel. Het combi bordje is zo goed gevuld en de rode bieten humus op mijn sandwich is ‘to die for”. Genieten! Blij verrast ben ik van mijn hele ervaring bij Anat, zeker een aanrader voor ‘newbies’ en een walhalla voor vegans.

Ben jij nou ook zo benieuwd naar dit combi bordje of ben je juist opzoek naar 100% plantaardige hapjes.  Ga dan gauw langs bij Anat!
 
anat-groningen anat-groningen anat-groningen anat-groningen .  

Wie gaat binnenkort dit heerlijk combi bordje proberen of een van de andere vegan hapjes op het menu? Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.

 ANAT is te vinden aan de Verlengde Grachtstraat 1 in Groningen.

Openingstijden

Nu gesloten
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *