Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Een power ontbijtje of lunch bij Smooth

Rowenda Makkelie 13 mei 2017

Op 1 april (geen grap) werd er een heel leuk tentje geopend op de Voorstraat in Dordrecht. Een echte nieuwe hotspot als je het mij vraagt. Alleen al door de kleuren en de inrichting van Smooth wil je gezellig aanschuiven voor een gezonde smoothie(bowl), wat yoghurt met vers fruit, een lekkere sandwich of een zoete lekkernij met een kopje thee.

Business and pleasure!

Een smoothie buiten de deur is soms toch net even wat lekkerder en een echte oppepper voor je aan je dag begint, of tussendoor om eventjes bij te tanken. Mocht je wat langer willen blijven, geen probleem! Je plugt gewoon je laptop in en kan aan de slag terwijl eigenaresse Tessa Korrevaar en de andere medewerkers je een fijn welkomstgevoel geven. Rowenda bij Smooth

Vitamines to go!

Heb je geen tijd om te blijven? Dat maakt ook niet uit, want je kan alles gewoon meenemen. Al blijft het heel verleidelijk om toch even plaats te nemen, gezellig bij het raam uitkijkend op één van de gezelligste winkelstraten van Dordrecht. Je kunt er heerlijk wegzakken in de bank, of neerploffen op een roze stoel die aangeschoven staat aan een ronde tafel met een blad van marmer terwijl de vrolijke lichtbollen aan gekleurde snoeren gezellig vanaf boven de tafel op je neer schijnen.

Smooth Dordrecht Een wijze raad voor de chocolade-fanaat! Smooth is echt een fijne & healthy aanwinst voor de stad, een plek waar je kunt ontladen en opladen (letterlijk). Enne.. voor de Nutella liefhebbers staat er op de menukaart een must try. Namelijk een sandwich met: Nutella, aardbeien, banaan en kokos. Yummieee! Go discover it yourself!Had jij al van Smooth gehoord?

Ik hoor het graag en ben benieuwd wie van jullie een bezoekje aan deze nieuwe healthy hotspot gaat brengen!

Smooth is te vinden op de Voorstraat 349 in Dordrecht.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
-
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *