Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Restaurant BRO’od: niet alleen lunch, maar ook diner

Merle Hebing 21 januari 2018

Nieuwe hotspots zijn altijd leuk om uit te proberen! Sinds april 2017 is in Doetinchem de nieuwe zaak BRO’od geopend. Wanneer je deze naam hoort denk je misschien gelijk aan een lunchroom, maar je kunt er ook terecht voor diner of een gezellig kopje koffie.

Brood Doetinchem Brood Doetinchem

Strak, modern en retro

Bij binnenkomst valt de inrichting direct op. Strak, modern en een beetje retro. Er zijn verschillende ‘zones’ om te zitten. Een lounge gedeelte, gezellige banken en leuke hoge tafels om aan te zitten. Een kijkje in de keuken wordt hier wel heel letterlijk genomen. De keuken en bar zijn namelijk het middelpunt van de zaak. Dat heeft wel wat.

Brood Doetinchem

Sharing lunch of diner

Dan bekijken we de menukaart. Wat een hoop lekkere lunch- en diner gerechten staan erop. Wat meteen opvalt: sharing lunch of sharing dinner. Je kunt hier namelijk een halve sandwich bestellen. Zo kun je twee verschillende sandwiches bestellen en verschillende gerechten proberen. Dit maakt het delen met familie, vrienden of je relatie heel gemakkelijk.

Brood Doetinchem

Eigen broodlijn

Dit geldt ook voor het diner! Je krijgt de helft van een normaal voor- of hoofdgerecht. Zo kun je eigenlijk twee verschillende voor- of hoofdgerechten nemen. Een grappig idee. Het maakt de lunch of diner wel wat duurder. Je betaalt voor de helft van een sandwich iets meer dan € 4.

Het eten is wel heel erg lekker! Bij BRO’od worden seizoens- en streekproducten verwerkt in de eigentijdse gerechten. BRO’od heeft namelijk een eigen ‘broodlijn’ ontwikkeld. BRO’ods brood is heerlijk van smaak met een krokante korst. Echt een aanrader!

Brood Doetinchem

BRO’od is een leuk restaurant waar je gezellig een lunch of je diner kan delen. Zo heb je de mogelijkheid veel  van de kaart te proeven en lekker te genieten. Trouwens, de kaart wordt per seizoen veranderd. Het blijft dus altijd een verrassing wanneer je naar BRO’od gaat.

Welk gerecht zou jij willen delen ?

Brood is te vinden aan de Grutstraat 5 in Doetinchem.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
11:00 - 16:00
Woensdag
11:00 - 23:00
Donderdag
11:00 - 23:00
Vrijdag
11:00 - 23:00
Zaterdag
11:00 - 23:00
Zondag
11:00 - 23:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *