Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Shared dining bij Frank en vrij

Tessa Tenger 29 mei 2017

Sinds kort heeft Tilburg er weer een nieuw pareltje bij: Frank en vrij. En nee, deze naam komt niet van die ene schattige Disneyfilm (zoals ik dus dacht), maar verwijst naar de beroemde uitspraak ‘hier adem ik frank en vrij’ van Koning Willem II over Tilburg. En om het nog leuker te maken: dit toffe restaurant is gevestigd in de Willem II straat in Tilburg. Hoog tijd om hier even een kijkje te nemen!

Verfrissend en uniek

Frank en vrij heeft geen vaste lunch- of avondkaart. De kaart staat vol met kleine gerechtjes die je de hele dag door kunt bestellen. Kies tijdens de lunch bijvoorbeeld voor één gerechtje, kies er meerdere en stel ’s avonds je eigen menu samen of doe wat ik heb gedaan: shared dining. Samen met een vriendinnetje kozen wij de lekkerste gerechtjes uit, om deze vervolgens samen te delen. En wow, wat hebben wij heerlijk gegeten! Vooral de kiptruffelkroketten, het bladerdeeg pasteitje met geitenkaas en de carpaccio waren favoriet. En het toetje, scroppino, was echt een heerlijke afsluiter.

Iedereen is welkom

Frank en vrij is er niet alleen voor lunch- of dinergasten, ook om te werken of te vergaderen kun je hier goed terecht. De WiFi is gratis en er is genoeg ruimte om lekker te zitten. Zit je liever in je eentje? Dan zoek je een klein tafeltje uit. Maar kom je met een groep? Aan de grote stamtafel achterin het pand is genoeg plek! Geniet tijdens je werkuurtjes van een heerlijke kop koffie, want ook deze smaakt top bij Frank en vrij.

Wereldse wijnen

De wijnen die Frank en vrij serveert zijn door hen voorgeproefd in het proeflokaal ‘Verlinden Drink en Discover’ in Nieuwkijk. Wij hadden de huiswijn en die was echt heerlijk, deze kan je dus gerust bestellen! Maar er is genoeg keus en het personeel is super vriendelijk en vertelt je graag wat meer over de wijn.

Vind jij Shared Dining ook zo’n leuk concept?

Frank en vrij is te vinden op de Willem II straat 5, 5038 BA Tilburg.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
17:00 - 23:00
Woensdag
11:00 - 23:00
Donderdag
11:00 - 23:00
Vrijdag
11:00 - 23:00
Zaterdag
11:00 - 23:00
Zondag
11:00 - 23:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *