Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Smullen bij SugarStars Creative Bakery

Alissa Ribbers 27 maart 2017

Met twee vriendinnen eindelijk weer eens Zaandam in! Ver kwamen we echter niet want een paar groene oudhollandse huisjes aan onze linkerzijde trokken de aandacht. Het laatste huisje bleek een bakkerijtje: SugarStars Creative Bakery. En laten we eerlijk zijn, iets lekkers gaat er altijd in!

Elke dag vers gemaakt

Een grote hoeveelheid heerlijk uitziende broodjes, muffins en toffees lagen binnen al op ons te wachten. Ze zijn vers en speciaal voor jou gemaakt. Tja, het enige wat je dan nog te doen staat is een keuze maken. Makkelijker gezegd dan gedaan. Een aantal dingen had ik nooit eerder geproefd en het zag er allemaal even lekker uit!

Can I have some chocolate please?

Yes, you can! Had ik namelijk al verteld dat deze bakkerij tegelijkertijd ook een chocolaterie is? Chocolaatjes met amaretto erin of wat dacht je van een lekkere stroopwafel bonbon? Ze hebben het allemaal! En wat nóg leuker is: je kunt ze ook zelf leren maken door een workshop bij de chocolaterie te volgen.

VVV

Tijdens het smikkelen (want dat doe je) heb je bij deze multifunctionele bakkerij meteen tijd om wat meer informatie op te doen over de stad zelf. Het is namelijk ook nog eens een VVV-kantoor. Kan je meteen uitstippelen wat je hier nog meer gaat doen.

SugarStars Creative Bakery SugarStars Creative Bakery SugarStars Creative Bakery SugarStars Creative Bakery SugarStars Creative Bakery SugarStars Creative Bakery

SugarStars Creative Bakery is te vinden op Stadhuisplein 90 in Zaandam.

Ik probeerde op deze dag een croissantje met spijs genaamd (met italiaans accent) ‘frangipane’, een aanrader voor de zoetekauw!

Maar ik ben erg benieuwd: welke broodjes zouden jullie mij aanraden?

 

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *