Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Soul Kitchen: goed eten voor een fijne prijs op Strijp-S

Marc Engelman 5 juni 2017

Dit fijne restaurant op Strijp-S is geopend in januari 2015. Soul Kitchen brengt Eindhoven goed eten voor een fijne prijs en biedt daarnaast een concept van werkgelegenheid voor jonge mensen die worden geschoold voor een stabiel en werkzaam leven. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Concept

Het menuconcept is erg simpel. Je hebt de keuze uit een gerecht met vlees, vis of vegetarisch. Het menu varieert wekelijks en de ingrediënten worden dagelijks vers gekocht. Het weekmenu is terug te vinden op de Facebook pagina van Soul Kitchen, maar eigenlijk is het altijd lekker. Zomaar een greep uit een weekmenu: appel-wortelsoep, grote garnalen in romige chili, couscous met warme spicy mango, en het dessert: honingijs met verse meloen. Om je vingers bij af te likken dus. En dat voor een eerlijke prijs!

Industrieel design met frisse kleuren

Het interieur van Soul Kitchen zou je het best omschrijven als industrieel, kleurrijk en speels. Het is een mix van industriële lampen, houten elementen, mooie meubels (medicijnkasten) en kleurrijke banken en kussens. Er is een bar, een restaurantgedeelte en een gedeelte met een grote bank om te loungen, cocktails te drinken of een spelletje te spelen of te lezen. Er zijn ook twee piano’s en er wordt geregeld live muziek gemaakt. Het terras buiten biedt een mooi uitzicht op de Torenallee en de grote oude fabrieksgebouwen van Strijp-S. Er hangt altijd een relaxte sfeer bij Soul Kitchen.

Soul Kitchen Eindhoven

Samengevat is Soul Kitchen een fijn en laagdrempelig restaurant op Strijp- S met vriendelijke bediening en goed eten voor een eerlijke prijs. Je kunt Soul Kitchen bezoeken voor een heerlijk diner of lekkere cocktail. Je hoeft niet te reserveren, je mag gewoon langskomen.

Voor meer tips over Strijp-S, kun je een kijkje nemen op de hotspotspagina van Strijp-S op mijn blog.

Breng eens een bezoekje deze relaxte hotspot op Strijp-S.

Je vindt Soul Kitchen op de Torenallee 55.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
11:00 - 23:00
Woensdag
11:00 - 23:00
Donderdag
11:00 - 23:00
Vrijdag
11:00 - 23:00
Zaterdag
11:00 - 23:00
Zondag
11:00 - 23:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *