Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Zelfgebrande koffie bij Sowieso Koffie

Stadsblogger 14 augustus 2017

Als je Sowieso Koffie in Breda nog niet kent dan praten we je graag even bij want deze hotspot aan de Nieuwstraat mag je zeker niet zomaar voorbij lopen. Een hele fijne koffietent, prachtig ingericht (voor alle interieur-liefhebbers) en je kan er ook nog los gaan op allerlei zoetigheden zonder dat je verkeerde suikers of andere toegevoegde rotzooi binnenkrijgt. Need I say more?

Aan elk detail is gedacht

Wat Sowieso Koffie zo bijzonder maakt is vooral het enthousiasme van Jop. Van de inrichting, tot de vers gebrande koffiebonen en zijn eigen gecustomizde kartonnen bekertjes voor coffee to-go; Jop denkt aan elk detail. En dat is terug te zien aan alles. Want van het interieur worden wij blij, de koffie kan niet verser en we blijven terug komen voor o.a. het bananenbrood, carrot cake, brownies en chocolade-kokos-balletjes.

Stadstuin

Naast dat je binnen prima kan vertoeven en een hoekje helemaal tot je eigen werkplek om kan bouwen, is er ook nog de mogelijkheid om van het zonnetje te genieten in de kleine stadstuin. Wij weten in ieder geval wat ons weer te doen staat op een volgende vrije zaterdagmiddag. Zien we je daar?

Sowieso Koffie BredaSowieso Koffie BredaSowieso Koffie Bredasowieso-koffie-breda sowieso-koffie-bredasowieso-koffie-bredasowieso-koffie-bredasowieso-koffie-bredasowieso-koffie-breda

Nog meer hotspots in Breda

sowieso-koffie-bredasowieso-koffie-bredasowieso-koffie-bredasowieso-koffie-breda

Kijk altijd even op de Facebook van Sowieso Koffie om te kijken of het open is, soms is Jop een dagje koffiebonen branden!

Ga jij een kijkje nemen bij Sowieso Koffie?

Sowieso Koffie is te vinden op Nieuwstraat 46 in Breda.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
11:00 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
11:00 - 17:30
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *