Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Streetfood bij Van de Straat

BANANAS - creatief bureau 24 april 2017

Per toeval ontdekten wij een nog relatief onbekend juweeltje in Utrecht: Van de Straat in Lombok. Naast alle leuke koffietentjes die deze wijk je al te bieden heeft, hoort daar nu ook restaurant Van de Straat bij. Een hele leuke plek als je bereid bent al die verschillende hapjes met je date te delen! 

Streetfood

Het concept van Van de straat is streetfood. Ja, it’s all in the name! Inspiratie voor de ingrediënten en gerechten halen ze uit alle delen van de wereld. Een groot deel van de gerechten wordt klaargemaakt op de Green Egg, gebaseerd op een Oosters principe dat gebruikt wordt voor baken, braden, koken en grillen.

Van de straat

Sharing is caring

Met het streetfood idee in ons achterhoofd besloten we allerlei kleine gerechtjes met elkaar delen – net zoals je op straat doet. De hapjes zijn onderverdeeld in twee (grappig benaamde) onderdelen: ‘niet te klein’ en ‘niet te groot’. We hebben vanalles geproefd en alles was even lekker en bijzonder! Van bieten-spelt spaghetti met spitskool, tot meatloaf met cranberry chutney, tot spring rolls en afgemaakt met allerlei bijzondere biertjes. Je kan ook een proeverijtje bestellen van de ‘niet te groot’ hapjes en de toetjes. Zo eet je nog eens iets wat je anders nooit zou bestellen. En geloof ons, hier wordt je aangenaam door verrast.

Sfeer

Er was zo’n relaxte en gezellige sfeer en we zaten zo gezellig te tafelen, dat we de tijd helemaal vergaten en bijna te laat kwamen voor de film! Je voelt je hier gelijk thuis. Dit komt ook door de vriendelijke mensen die er werken en de gezellige inrichting. Van de straat kan je dus vinden in de upcoming wijk van Utrecht: Lombok. Wij gaan hier zeker nog op zoek naar nog meer verborgen schatten!Heb jij al zin gekregen in een lekker hapje van de straat? Wat is jouw favoriete streetfood?

Van de straat is te vinden op de Surinamestraat 5, op de kruising met de Vleutenseweg in Utrecht.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
gesloten
Dinsdag
17:00 - 23:45
Woensdag
17:00 - 23:45
Donderdag
17:00 - 23:45
Vrijdag
17:00 - 23:45
Zaterdag
17:00 - 23:45
Zondag
17:00 - 23:45
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *