Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Vakantiegevoel in eigen land bij Beachclub Indigo

Lisanne Enderink 2 mei 2017

De zon begint te schijnen, de dagen worden langer en de temperatuur begint langzaam te stijgen. Oftewel, de zomer staat op ons te wachten!  En voor het ultieme – vakantiegevoel in eigen land – vertrek je naar de vrolijke Beachclub Indigo op het Zwarte pad in Scheveningen. 

Ondanks dat ik geniet van mijn favoriete Amsterdam ben ik ook vaak te vinden in mijn geboorteplaats Den Haag. En als de zon extra zijn best doet, spring ik direct op mijn fietsje richting het altijd mooie Scheveningen. Het liefst ga ik dan naar het Zwarte pad. Aan dit stukje strand heb je de gezelligste strandtenten en vind je nauwelijks toeristen.

Beach Club Indigo Beach Club Indigo

Grootste hangmat ter wereld

Voor een paradijselijk gevoel ben je bij Indigo zeker bij het goed adres. Want terwijl je met de voetjes in het zand zit, wordt je omringt door lampionnen, houten banken met gekleurde kussens en heb je uitzicht op de pier van Scheveningen. Naast als het kleur herken je Beachclub Indigo herken aan het bed dat zich op het dak bevindt. En ja, daar kun jij je handdoekje op spreiden. Als dat al niet bijzonder genoeg is, hebben zij nog eens de grootste hangmat ter wereld in bezit. Met hun hangmat van 10 bij 22 meter (!)  staan zij in het Guinness Book of Records.

Beach Club IndigoBeach Club Indigo

Beste burgers van Scheveningen

Naast de verse limonade, cocktail Flamingo of Corona bestel je bij deze strandtent een famous Indigo burger. Een burger van tuna, falafel of heb je toch meer zin in een  fancy truffle beefburger? Er is voor ieder wat wils. Ontbijten kan met granola van coconut crumble, een simpele lunch doe je met ‘hangover tosti’ en bij de borrel bestel je de nachos met sour cream, chilli saus en cheddar.

Na de hapjes en drankjes kun je ‘s avonds de kilootjes eraf dansen tijdens een gezellig feestje. Beachclub Indigo geeft de leukste disco feestjes of creëert een knusse bios op het strand om lekker uit te buiken. Vind hier de evenementen van Indigo.

Beach Club Indigo Beach Club Indigo

Plan deze zomer maar een tripje naar Scheveningen, want bij mooi weer weet je dus wat je te doen staat! Beachclub Indigo is te vinden op Strandweg 65 in Scheveningen.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op hun website.

Wat zijn jouw plannen deze zomer?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *