Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Vegan focacceria én design winkel: Life’s a Peach in Utrecht

Reggy van Liempd 2 november 2020

Deze plek is absoluut één van mijn favorieten in Utrecht: Life’s a Peach. Niet alleen omdat ze hier alleen maar lekkere vegan focaccia’s, donuts en pastel de natas hebben. Maar ook omdat de eigenaresse, Vanessa, je hier met open armen ontvangt. Ze heeft echt persoonlijke aandacht voor je en hoopt dat ze jou echt blij kan maken met haar eten. Mocht je deze vegan hotspot in Utrecht nog niet kennen, laat ik je dan nu even vertellen waarom dit absoluut de moeite waard is.

Life's a Peach UtrechtLife's a Peach UtrechtLife's a Peach Utrecht

Vegan lekkernijen

Allereerst is Life’s a Peach de eerste focacceria in Nederland. Vanessa heeft Italiaanse roots en als ze iets miste in Nederland, dan was het wel de focaccia. Dat ze een vegan focacceria heeft, betekent trouwens niet dat je hier alleen maar focacceria kunt eten. Ze maakt, naast de verschillende focaccia’s, ook bomboloni’s (Italiaanse donuts) en pastel de natas. Vanessa heeft het haar missie gemaakt om vegan als normaal te zien. Ze wil er voor zorgen dat je niet eens merkt dat je een vegan donut aan het eten bent, of het zelfs lekkerder vindt dan de donuts die je al kent. Ik liep na mijn bezoekje aan Life’s a Peach naar buiten met wat goodies en ik beloof je: dit is echt het lekkerste wat je in tijden hebt gegeten.

Life's a Peach UtrechtLife's a Peach Utrecht

Nog meer hotspots in Utrecht

Ook een design winkel

Vanessa heeft in 2009 haar studie interieur designer afgerond. Uiteindelijk heeft ze besloten om in dit werkveld niet direct een baan te zoeken, maar dat ze er alles vanaf weet is wel te zien aan de inrichting van Life’s a Peach. Roze, gezelligheid, velvet zitstoelen; een instagramwaardige inrichting. De meubels in de zaak zijn door haar en haar vriend gemaakt en ook te koop. Zo heeft ze haar achtergrond als interieur designer toch terug laten komen in haar eigen onderneming.

Daarnaast vind je er overal kunst en andere producten terug van lokale ondernemers uit Utrecht, die hier hun spullen tentoonstellen. Vanessa vindt het belangrijk om ook deze ondernemers een plekje te geven in haar winkel. ‘De enige twee voorwaarden om als ondernemer in mijn winkel te staan, is dat je uit Utrecht komt én duurzame producten maakt of daar in het proces rekening mee houdt.’ Inmiddels zijn er al weer wat lokale kunstwerken toegevoegd aan de inrichting en tref je haar zaak elke keer weer een beetje anders aan.

Life's a Peach UtrechtLife's a Peach UtrechtLife's a Peach UtrechtLife's a Peach Utrecht

Life’s a Peach bevindt zich op de Hardebollenstraat 9 in Utrecht.

Heb jij deze vegan lekkernijen bij Life’s a Peach al geproefd?

Openingstijden

Nu gesloten
Woensdag
11:00 - 16:00
Donderdag
11:00 - 16:00
Vrijdag
11:00 - 16:00
Zaterdag
11:00 - 16:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *