Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Verser dan vers bij Club Vers!

Lisanne Enderink 10 oktober 2017

Wanneer ik mijn ouders in Den Haag bezoek, maak ik ook graag tijd voor een bezoekje aan Club Vers. Want man o man, wat is hun kaart lekker. Voor elk wat wils: een lactose- of glutenvrije maaltijd? Een gezonde lunch met vis, vlees, vegetarisch? Het kan allemaal. En dat allemaal vers bereid. 

De hele dag alleen maar lekkers

Ik heb altijd keuzestress wanneer ik Club Vers bezoek. Een kaart vol met lekkers. Van ontbijt tot borrel en diner, de kaart is zo veelzijdig dat iedereen er de hele dag terecht kan voor een smakelijke maaltijd. Denk aan smoothie bowls voor onbijt, sandwiches en salades voor het middaguur en burgers, curry’s én een pizzetta met sashimi tonijn als diner. Je kunt er ook onwijs gezellig borrelen met hun shared dishes. En dat in een gezellige tent met lekkere leren stoelen, leuke planten en vriendelijk personeel. O, en als het weer meezit, is hun terras ook zeker een plek waar je je middag wel kunt doorbrengen.

Club Vers Den Haag

Nog meer leuke lunchrooms

Verser dan vers genieten

Maar aangezien het (helaas) een koude herfstdag was, zocht ik mijn plekje binnen aan het raam voor een lunch. Mijn keuze viel op de pastinaaksoep en deelde ik nog fresh spring rolls. Tijdens mijn eerdere bezoek koos ik voor het ontbijt een pink smoothie bowl en mijn moeder koos de spinaziewafel met zalm en ei. En beide bezoeken maakte Club Vers hun naam waardig, want vers proefde het zeker.

Club Vers zit op loopafstand vanaf station Den Haag Hollands Spoor. Dus mocht je in de buurt zijn, maak dan vooral even een tussenstop bij dit heerlijke tentje.

Met wie ga jij binnenkort naar Club Vers?

Club Vers is te vinden op Stationsweg 136a in Den Haag. 

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
09:00 - 21:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *