Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Waan je in Azië bij Happyhappyjoyjoy

Anne Kunne 27 december 2016

De laatste tijd houd ik erg van pittig eten. Ik maak zelf vaak curry, iets wat ik een half jaar geleden nog nooit gegeten had. Toen ik zag dat er een Aziatische restaurant was geopend in Amsterdam wilde ik er direct naartoe.

Lekker pittig

Happyhappyjoyjoy is een Aziatisch restaurant. Als je houdt van pittig eten zit je bij hier helemaal goed. Van heerlijke curry’s, geweldige garnalen tot aan lekkere gado gado: echt voor iedereen wat wils.

Het concept

Het is bij Happyhappyjoyjoy de bedoeling dat je in verschillende rondes besteld. Afhankelijk met hoeveel personen je bent bestel je dan een aantal gerechten. Deze kan je delen en zo kan je van alles wat proeven. Echt een leuk concept!  De serveerster vertelde dat de bao met pekingeend de topper van het restaurant is en deze hebben we dan ook meteen besteld. We hebben met z’n tweeën zo’n 7 gerechtjes besteld en dat was meer dan genoeg. Genieten!

Het restaurant

Er is goed nagedacht over de inrichting van het restaurant. Van prachtige wanden vol met Aziatische drankjes, parapluutjes boven de bar tot aan kunst aan het plafond. Echt overal is wat te zien. Het lijkt chaotisch maar het geeft juist een hele gezellige sfeer. Net alsof je in een grote markthal in Azië bent.

happyhappyjoyjoy amsterdam

Happyhappyjoyjoy is te vinden in Amsterdam Oost én West. In Oost op de Oostelijke Handelskade 4 en in West op de Bilderijkstraat 158hs. Openingstijden:
maandag t/m donderdag: 12:00 – 22:30 uur
vrijdag en zaterdag: 12:00 – 23:00 uur
zondag: 12:00 – 22:30 uur

Wat is jullie favoriete Aziatische recept?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *