Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Winkelcafé Engel: ontbijt, lunch en hebbedingen op één plek!

Gaetana Ferla 14 maart 2018

Voor bijzondere plekjes hoef je soms geen zijstraat in te slaan. Aan de Grote Markt, achter het beeld van de Groene Engel, vind je Winkelcafé Engel. Een knusse plek waar je kunt ontbijten, lunchen en je gezellige hebbedingen voor in huis ontdekt.

Winkelcafe Engel Zwolle

Ideaal als je in de binnenstad wil shoppen of als je nog een expositie in de Grote Kerk gaat bekijken: een knusse plek waar je even aan de drukte in de straat kan ontsnappen en je lekker wordt verwend. Wie wil dat nou niet? Bij Winkelcafé Engel ben je dan aan het goede adres. Je kijkt je ogen uit naar al het leuks dat je kunt kopen én je geniet er van een goedgevulde menukaart die om de drie, vier maanden wisselt.

Aangepast naar jouw wensen

Begin de dag bijvoorbeeld met een heerlijke smoothiebowl, samengesteld hoe jij wilt. Met yoghurt en fruit? Walnoten of kokos? Of allebei? Ook voor allerlei lekkernijen zoals een vegan brownie, suikervrije dadeltaart of lemonbar kun je hier terecht. Ze zijn hier ontzettend gastvrij, want heb je dieetwensen of vind je iets niet lekker, dan zorgen zij dat je een goed alternatief voorgeschoteld krijgt!

Winkelcafe Engel Zwolle

Woon & lifestyle producten

In het winkelcafé hangen sjaals van ecowol en handgemaakte papieren schepen, liggen kleurige kaarsen, kussens met tekeningen erop en vrolijke kaarten. Veel van deze woon- & lifestyleproducten zijn gemaakt door mensen op de dagbesteding van Frion, een organisatie in Zwolle die mensen met een verstandelijke beperking ondersteund.

Winkelcafe Engel Zwolle Winkelcafe Engel Zwolle Winkelcafe Engel Zwolle

Ook aan de mannen is gedacht, want Winkelcafé Engel is een samenwerking aangegaan met Heavy Stuff (Assendorperstraat te Zwolle). Zo ligt er nu ook een aantal oude industriële objecten van de pop-up store in het café. Sleep je partner gerust mee naar binnen, want is hij niet al tijden op zoek naar stoere kisten voor in de woonkamer?

Naar welke leuke hotspot neem jij je partner graag mee?

Winkelcafé Engel is te vinden op Grote Markt 3 in Zwolle.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *