Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Yoghurt Barn: loei lekker!

Ilse Bloks 7 februari 2018

Zo in januari de stad in. Ik dacht iedereen heeft genoeg gewinkeld in december, maar helaas dat dachten meer mensen. Superdruk in de winkelstraten dus eerst maar even een strategie bedenken voor de dag. Ik begin bij Yoghurt Barn!

Yoghurt Barn Eindhoven

Yoghurt Barn zit op meerdere plekken in Nederland, zo ook in Utrecht.

In de Nieuwstraat in Eindhoven is Yoghurt Barn pas geopend. Mooie industriële inrichting met verschillende zitjes. Een barretje aan het raam en lekkere bank. Een heerlijk huiskamergevoel. Ik plof op een bank. Wat ga ik kiezen? Er is zoveel, maar toch vind ik het lastig. Lactose en ik zijn geen vrienden. Dus ik dacht dat Yoghurt Barn helemaal niks voor mij zou zijn.

Yoghurt Barn Eindhoven Yoghurt Barn Eindhoven

Gelukkig hebben ze ook aan de “niet-alles-kunnen-eters” gedacht. Je kan helemaal los. Ze hebben verse yoghurt, frozen, traditioneel, dik en dun, soja of geitenyoghurt. Je kunt het eten met een lepel, rietje of zelfs met een vork! Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… loei lekker! Je kunt je eigen yoghurt samenstellen of kies één van de door hen samengestelde specials!

De toppings zijn bewust niet biologisch, maar maken de yoghurt wel extra lekker. De noten worden wel vers afgebakken en al het fruit elke dag vers voor je gesneden.

Yoghurt Barn Eindhoven

Ze hebben in de Barn (blijf het een leuk woord vinden) ook lekkere koffie en thee. Heerlijk met een gebakje of oerbrood. En als je alleen yoghurt een beetje kaal vindt, kun je ook nog kiezen voor een toast. Een snee zuurdesembrood met yoghurt-ricotta spread met een variatie aan heerlijke toppings met mysterieuze namen zoals Banana Bite, Avocado Addict of Fabuleus Fig. Ik was er nu voor de lunch maar ga zeker nog een keer terug voor een ontbijtje.

Ze staan ook met de Foodtrucks op verschillende festivals. Heb jij ze al gespot?

Je vindt Yoghurt Barn Eindhoven aan de Nieuwstraat 30.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
09:00 - 18:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *