Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Zelf biertjes tappen aan de taptafel bij Café Restaurant Zurich

Maggy Schaap 25 februari 2018

Ik was er al een aantal keer langsgelopen – die rare “paddenstoel” op het Mercatorplein in Amsterdam West. Op aanraden van een collegaatje stapte ik de paddenstoel (eigenlijk is het helemaal geen paddenstoel, maar ’t lijkt er een beetje op) genaamd Café Restaurant Zurich, toch maar binnen om te ontdekken wat deze plek te bieden heeft.

Zurich Amsterdam

Wat mij eigenlijk gelijk opvalt, zijn de taptafels die ze hebben, mega leuk! Zelf ben ik niet zo van het bier (oke, behalve speciaalbiertjes dan…) maar als je met vrienden een avondje gezellig biertjes wilt drinken en gelijk indruk wil maken met je tapskills, perfect!

Ik neem plaats aan een van de vele tafeltjes in het relatief grote restaurant. Ze hebben een open keuken en in het midden een openhaard, super knus. Daarnaast heb ik mij laten vertellen dat je in de zomer heerlijk in de zon op het terras kunt vertoeven, dus voor winter als zomer een mooie hotspot.

Zurich Amsterdam Zurich Amsterdam

Lekker divers

De kaart is zeer divers, van hapjes om te delen (love it!) tot borrelplateaus, maar ook ‘gewone’ voor- en hoofdgerechten. Ik ging lunchen maar dit moest natuurlijk afgetrapt worden met een koffie. Ik ging voor een cappuccino en mr. boyfriend voor de smoothie van de dag: banaan, mango, ananas en kokosmelk, heerlijk! Toen we vanuit de open keuken verschillende heerlijke geuren roken bestelden we een broodje hummus met gebakken groente en spinazie en een bagel met hüttenkäse, avocado, uienmayonaise en ingelegde radijs, beide waren heerlijk! Omdat het regende kwam er nog een koffietje, gevolgd door een colaatje… een tent om heerlijk lang te blijven hangen!

Zurich AmsterdamZurich Amsterdam

Ben jij al eens in deze grote “paddenstoel” geweest?

Café Zurich is te vinden op het karakteristieke middelpunt van het Mercatorplein (nr. 2B) in Amsterdam.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
09:00 - 01:00
Dinsdag
09:00 - 01:00
Woensdag
09:00 - 01:00
Donderdag
09:00 - 01:00
Vrijdag
09:00 - 03:00
Zaterdag
09:00 - 03:00
Zondag
09:00 - 01:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *