Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Zo leuk is het bij Leuk!

Alissa Ribbers 1 mei 2017

Het maakt niet uit hoe je binnenkomt, de gezonde dosis kitsch, knusse sfeer en het kleurrijke interieur zorgen hoe dan ook voor een glimlach op je gezicht wanneer je een bezoekje brengt aan Leuk! (je ziet het goed, dat is Leuk! met een uitroepteken). En geef maar toe, eens in de zoveel tijd verdient iedereen weleens flinke glimlach op zijn gezicht, oja en een heerlijk gevulde maag natuurlijk!

Restaurant Schagen

Lekker kleppen

Het gemoedelijke geroezemoes van kletsende mensen komt je al tegemoet wanneer je in de gang staat, het is dan ook vrijwel altijd gezellig druk in de zaak. Het is zeker aan te raden om van tevoren even te reserveren, al is het maar voor de zekerheid. Binnen is het een heerlijke geordende chaos. Elke stoel en elke tafel is net even anders en toch is het een geheel. Het zorgt voor een huiselijke sfeer waar je je meteen op je gemak voelt.

Restaurant Schagen

Om je lippen bij af te likken

En wat hebben ze er heerlijk eten, persoonlijk raad ik vooral de lunch aan (dat broodje met brie, balsamico en zilveruitjes, hmmm! Het water loopt me nu al in de mond…), maar ook het avondeten is erg lekker. Een aantal smakelijke biologische sappen verrijken het frisdrank-aanbod en dan heb ik het ook nog niet gehad over de high tea met zwanensoesjes. Er is geen twijfel over mogelijk, je krijgt hier absoluut waar voor je geld.

Bezigheidstherapie

Uniek aan het restaurant is dat ze niet alleen eten en drinken aanbieden, maar ook workshops. Ontzettend leuk om met een groep bezig te zijn. Denk aan het maken van sierstukjes of cupcakes, haken of handlettering. Ook hebben ze op z’n tijd een klein evenement gepland staan. Benieuwd naar het actuele aanbod? Check de website even, of nog beter: ga langs en neem daar een kijkje op de agenda, dan kan je meteen even een hapje eten.

Restaurant Schagen

Verleden en toekomst

Ver voordat Leuk! in het pand kwam, is het ooit een patatwinkel geweest genaamd Kees Patat. Om het verleden van het restaurant te eren hebben ze buiten een mooie gedenkplaat met een foto van de eigenaar geplaatst. Maar ze kijken ook naar de toekomst, het gaat namelijk zo goed met het restaurant dat ze ondertussen al een zusje in Den Helder erbij heeft gekregen!

Van welke sfeer houd jij in een restaurant?

Leuk! Schagen is te vinden op Nieuwe Laagzijde 11 te Schagen of op Willemsoord 60a te Den Helder.

Openingstijden

Nu gesloten
Woensdag
vanaf 10:00
Donderdag
vanaf 10:00
Vrijdag
vanaf 10:00
Zaterdag
vanaf 10:00
Zondag
vanaf 12:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *