Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

De 10 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar

Stadsblogger 18 december 2017

Hoera! Stadsblogger bestaat 1 jaar!

Precies één jaar geleden, op 18 december 2016, gingen we live met onze website. Toen al waren we instant blij en trots op het knappe staaltje vormgeving waar de website uit bestaat – met dank aan de dames van BANANAS Creatief Bureau – en hebben we met veel plezier confetti geknald. We gingen het gewoon maar doen. Live gaan met de website. Ons idee eindelijk verwezenlijken.

En met ons een hele fijne groep Stadsbloggers die, ook nu nog, wekelijks stad en land afgaan op zoek naar de leukste hotspots van Nederland. Zonder deze club zou Stadsblogger niet kunnen bestaan. Dus ook zeker een grote shout out naar onze Stadsbloggers! #alleenmaarliefde

Om terug te blikken op het afgelopen (toffe) jaar, hebben we de 10 meest gelezen artikelen voor jullie. Dat het aankomende jaar minimaal net zo leuk, inspirerend en bijzonder mag worden als Stadsblogger’s eerste jaar. Wij kunnen niet wachten!

1. Een wintermiddag in verrassend Zwolle

Dit artikel was het eerste artikel dat verscheen op Stadsblogger over Zwolle. En het werd direct een succes! Wie nog twijfelt om een winterse middag in Zwolle door te brengen, zou dit artikel even moeten lezen. Een fijn lijstje met een aantal fijne hotspots om te lunchen, shoppen of een vers brood bij de lokale bakker te scoren. Aanrader – en dat vonden jullie dus ook.

» Bekijk hier het hele artikel

Ingeburgerd Zwolle

2. 5x de leukste woonwinkels

Winkelen is altijd een goed idee – en wij houden van winkels waar je niet alleen de leukste items kunt shoppen maar tegelijkertijd ook uren kunt ronddwalen voor nieuwe inspiratie. Prachtige conceptstores en interieurwinkels met allemaal een eigen verhaal. Heb jij nog wat inspiratie nodig?

» Bekijk hier het hele artikel

Industrialz in Breda

3. Citymap van Kunst in Kaart

Als Stadsbloggers kunnen we natuurlijk niet zonder een toffe citymap aan de muur. Kunst in Kaart heeft de allerleukste! Dikke kans dat ook jouw favoriete stad een plekje heeft weten te veroveren in de collectie van Kunst in Kaart. Inmiddels kun je al kiezen uit 380 kaarten (and still counting) in 12 verschillende stijlen.

» Bekijk hier het hele artikel

Kunst in Kaart

Nog meer leuke producten

4. De favoriete hotspots van Tinne+Mia in Breda

Tinne+Mia maken ons leven zeker een beetje mooier met alle fijne producten die ze verkopen in hun webshop. Stationery, agenda’s maar ook travel books waar je al jouw favoriete hotspots in op kunt schrijven. Omdat wij wel nieuwsgierig waren naar de favorieten van deze twee creatievelingen, hebben ze hun eigen favorieten in Breda op een rijtje gezet. Een kleine cityguide van Karien en Marjan met al hun favoriete plekjes.

» Bekijk hier het hele artikel

Tinne+Mia

5. Helemaal opladen bij Parkpaviljoen De Wezenlanden in Zwolle

Even weg uit de drukke stad en met wat lekkers heerlijk tot rust komen in het restaurant of met een drankje op het strand. Dat kan allemaal bij Parkpaviljoen De Wezenlanden in Zwolle. Een bijzondere plek en net even iets anders dan je misschien normaal gewend bent. En precies om die reden staat deze hotspot in dit rijtje!

» Bekijk hier het hele artikel

Meer hotspots in Zwolle

6. Industrieel genieten bij RAW in Tilburg

De Spoorzone in Tilburg is een super creatief gebied waar veel bedrijven zich graag willen vestigen. De verlichte letters ‘RAW’ zijn niet te missen als je met de trein Tilburg binnen rijdt. Een van de leukste hotspots in Tilburg en ook nog eens hartstikke instagramwaardig met een prachtige industriële inrichting. Liefde op het eerste gezicht.

» Bekijk hier het hele artikel

RAW Tilburg

7. LEV. Foodbar in Doetinchem: heb jij het ‘lev’ om binnen te komen?

LEV. Foodbar is bij uitstek dé plek om lekker te borrelen in Doetinchem. Proef heel wat bijzondere gerechtjes (ter grootte van een tussengerecht) en proef de lekkerste wijnen. Wij zijn blij dat Merle ons deze toffe plek heeft laten zien! Wanneer ga jij?

» Bekijk hier het hele artikel

Lev foodbar Doetinchem

Meer hotspots in Doetinchem

8. 5 toffe conceptstores in Noord-Brabant

Conceptstores, wij kunnen er niet genoeg bezoeken. We love them! Je kunt er terecht voor een verzameling aan prachtig mooie producten, waar je hebberig van wordt en waar je veel inspiratie uit kan halen voor je eigen interieur of voor bijvoorbeeld cadeautjes. In Noord-Brabant vind je ontzettend veel leuke conceptstores. Hier 5 prachtexemplaren op een rijtje!

» Bekijk hier het hele artikel

21 conceptstore Den Bosch

9. Een dagje op pad met je moeder of dochter? Dít kun je doen.

Onze eerste vlog viel ook in de smaak. Stadsblogger Marisse ging samen met haar moeder op pad om een dagje Rotterdam te verkennen. Ze deelt de leukste hotspots die ook jij met je moeder zou kunnen bezoeken. Klik snel verder want dit artikel wil je zeker níet gemist hebben deze maand! En wil je op de hoogte blijven van de video’s van Stadsblogger? Abonneer je dan ook op ons YouTube-kanaal!

» Bekijk hier het hele artikel en de video

Op pad met...

10. De favoriete hotspots van Veer Illustratie in Delft

Veronique van Veer Illustratie zette haar favoriete plekken in Delft voor ons op een rijtje. Als natuur- en cultuurliefhebber haalt Veer haar ideeën en inspiratie uit de natuur. Met haar talent vertaalt ze haar kijk op onze wereld door naar haar prachtige illustraties. Iemand die zoveel oog heeft voor al dat moois, weet vast ook de leukste plekken in haar eigen stad te vinden. Veer neemt ons dan ook mee naar haar favoriete plekken in Delft!

» Bekijk hier het hele artikel

Veer

Nog meer lijstjes

Wat wil jij het liefst aankomend jaar op Stadsblogger terug zien?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *